søndag 6. desember 2009

Vakker julekrybbe

Jeg har ikke hatt for vane å dekorere hjemmet mitt med kristne symboler, så maddonna og Jesus-figurene har ennå ikke funnet veien til meg. Men, da jeg var innom en av mine yndlingsbutikker i Moss, Ulrich Larsen interiør, fant jeg den nydeligste julekrybbe fra Maileg. Figurene var så utrolig forseggjort, og det var en  helt spesiell stemning der inne i den lille stallen:)) Krybben kostet over 700 kroner, men den varer jo evig, og kan gå i arv, så det er vel nesten verdt pengene?? Så nå spørs det om jeg ikke blir eier av mine første religiøse figurer..

Med litt mose og halm, ser jeg for meg at dette kan bli et nydelig tablå på finskapet, hva synes dere??

Og så må jeg si at det er så utrolig koselig å høre at dere har savnet innleggene mine, det gjør jo at det virkelig er deilig å være tilbake igjen;))

Ha en fin søndag alle sammen!!

Klem

5 kommentarer:

 1. Denne julekrybben var bare utrolig nydelig - og siden den kommer til å bli brukt år etter år, så er den verdt pengene. Jeg ville iallfall kjøpt den, om så i julegave til meg selv.... smiler!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Så kjekt å ha deg tilbake, håper du ksoer deg idag! Den krybba er tingen, nydelig! Kom på at min må hentes frem..Hvor jeg la den er et godt spørsmål...;-) Klem, Marianne

  SvarSlett
 3. Så flott den var!! Jeg har heller ikke religiøsesymboler rundtom. Det dristigste jeg har er vel et bittelite kors:P Er heller ikke så veldig praktiserende akkurat så er vel greit nok:P hehe..

  Men julekrybber er jo litt koselig da:D

  Selvfølgelig har vi ( særlig jeg) savnet deg:D

  ha en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Den er kjempe flott, tittet litt på den selv da jeg var inne en tur i Tigerstaden. Og ja den er jo dyr, men som sagt varer evig, så har man råd er det verdt det...
  Klems..

  SvarSlett
 5. Den var veldig fin, og det er jo en religiøs feiring julen;-)) om vi vil eller ei!
  Kjøp den! onsker jeg også....

  SvarSlett