tirsdag 8. juni 2010

SHOPPINGTIPS??

Hallo alle sammen, nå er det virkelig lenge siden sist!! Jeg har ikke hatt lyst og ork til å blogge på en stund, om sommeren er det så mye annet som frister..herlig uteliv blant annet:) Håper det er bra med dere alle sammen!?

Jeg skal snart en liten kosetur til min favorittby Gøteborg, og selv om jeg føler jeg kjenner byen og shoppingperlene ut og inn, kan det jo være at det er en og annen interiørbutikk som har gått meg hus forbi..Derfor blir jeg kjempeglad om dere tipser meg om butikker dere har vært innom i Gøteborg, som simpelten bare besøkes..:)

Foto:Greengate
Ønsker dere en alle tiders sommerkveld!

Klem

7 kommentarer:

 1. Balders hage...de har egen nettside..google balders hage:) Super flott butikk som ligger midt nede i byen...Anbefales et besøk!

  SvarSlett
 2. Gøteborg er herlig by...skulle gjerne vært en tur der i sommer..
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Herlige Gøteborg! Mange år siden jeg var der sist, men ønsker meg tilbake snart;-) Har ingen tips desverre, men håper du deler litt fra turen med oss så kan vi bruke bloggen din som reiserute for fremtidige turer;-)

  Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 4. Heldige deg :) Har dessverre ikke shoppingtips, men god tur :)

  Klem

  SvarSlett
 5. hei, vi skal til gøteborg i helga, og jeg leter etter intreriørbutikker i nærhetne av shoppingsenteret, var det norstan det het? uansett..noe forslag? takknemlig for svar ;) mvh solveig

  SvarSlett
 6. Hei....Gøteborg har mange koselig interiørbutikker som er verdt et besøk...men hva de heter husker jeg ikke. Tar du en tur til Haga...er de samlet på rekke og rad, inkl.koselig cafèer...God tur!
  Ps!Har hatt et par innlegg fra min Gøteborg tur i påsken hvis du vil ta en titt på de.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 7. Vet det er lenge siden spørsmålet ble stilt, men vet om tre fantastiske interiørbutikker i Gøteborg, husker dog bare navnet på en av dem, men de ligger ganske i nærheten av hverandre... Den jeg husker heter "Grandma". Er absolutt verdt et besøk :-)

  SvarSlett