tirsdag 10. august 2010

KAN DERE HJELPE MEG??

Hei igjen, alle sammen! Jeg er på utkikk etter Kartell Ghost barnestol i gjennomsiktig plast, men det er ikke lett å finne!! Stolen finnes nesten overalt i voksen utgave, men jeg har ikke funnet den i barne-varianten ennå. Mener jeg har sett den i Tønsberg for ett års tid tilbake, men litt kjedelig med en bom-tur...
Så, er det noen av dere der ute som kan hjelpe meg? Kanskje en av dere nettopp har kjøpt en, eller sett den i en butikk?? Blir kjempeglad for alle tips:)

Ha en strååålende kveld da, dere!

Klem

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg har sett den stolen hos Molde farvehandel... som ligger i Molde.. Prøv å ring til de på nr: 71254580.. De er kjempehyggelig der..
  Lykke til i jakten..
  Klem

  SvarSlett
 2. Mener jeg har sett den en gang hos Kristen på Bazaren. ( Bazaren.com) Om ikke hun har den inne, kan hun kanskje bestille den til deg.
  Lykke til videre, klem Yvonne

  SvarSlett
 3. Har du sjekket House of Oslo? Danske Illums Bolighus som bl.a. holder til i House of Oslo har i hvert fall barnestolene på sin danske nettside. Send dem en mail du post@illumsbolighus.no

  SvarSlett
 4. Jeg har sett den i 3 etg (tror jeg det var) på Steen&Strøm :)

  SvarSlett
 5. Det er en stund siden nå, men de har hvertfall hatt den i den lille interiørbutikken i 3- etasje på Ski-storsenter. Har du sjekket i møbelbutikken i Kongensgate? Mener å huske at de har Kartell der også.

  SvarSlett
 6. Ser ut som det kanskje ordner seg...

  Ha fortsatt fine sommerdager:)

  SvarSlett
 7. På Illums Bolighus, House of Oslo, så jeg de sist.. :)

  SvarSlett