mandag 10. oktober 2011

Lille Interiør

Lille Interiør er riktignok som navnet sier en liten butikk, men utvalget er stort og variert! Her finner du det lille spesielle, det du ikke finner alle andre steder.
Cathrine som driver butikken er ei blid og serviceminded dame, som strekker seg langt for at kundene blir fornøyd!! Du kan få tilsendt varer hvor enn du bor i landet, så ta en titt på hjemmesiden deres hvor du finner smakebiter på fiiine varer og info om adresse og telefon. Hjemmesiden finner du HER.Blant de spennende leverandørene Lille Interiør har varer fra, er herlige Beck Søndergaard med superfine skjerf, lommebøker og mye annet lekkert. Mailegs julepynt er godt kjent blant oss interiørbloggere, og nå er det rett før det bugner av julevarer i butikken! Tøffe Tolix-stoler og krakker i forskjellige farger er det sikkert mange som ønsker seg til jul...og hva med et sengesett eller pute fra By Nord? Leverandører som Bruka Design, Sence of Joy, HK Living, Hübsch og Sandberg er også å finne hos Lille Interiør. Fullstendig leverandørliste finner du på hjemmesiden deres.

Leter du etter en lekker tapet, finner du helt sikkert det du drømmer om her! Lille Interiør har tapeter fra blant andre Sandberg og Designers Guilt. Tapetbøker kan lånes med hjem og tittes på i ro og mak.


Ida et Vie og Body and Soap er to lokale leverandører fra Moss. De lager fantastiske smykker og nydelige kroppsprodukter. Alt er å finne hos Lille Interiør.

En rett og slett nydelig butikk jeg anbefaler alle som har mulighet til å ta en tur innom!

CamillaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar