tirsdag 31. mai 2011

Vinner av sommer-give-away er....

Nina, som la igjen denne kommentaren:

Nina sa...

Jeg vil gjerne være med.

Kos deg med sommer'n ;)

MVh Nina


Gratulerer så masse!! Premien kommer i posten en av dagene:)

Klem Camilla

lørdag 28. mai 2011

Ny huske til minsten!

Lillegutt har lenge ønsket seg en huske i hagen, og endelig fant jeg en som både jeg og poden likte. Husken er fra Bruka, solid og fin!


Jeg kjøpte husken hos Lille interiør i Moss, de har også en annen modell fra Bruka som er en mer "tradisjonell" huske. Kjempefin den også!!


Morsomt å svinge seg på denne for både stor og liten!:)


Jeg har en konkurranse gående med trekning 31.mai, klikk HER for å slenge deg med!

Ha en riktig god helg alle sammen!!

Klem Camilla

torsdag 12. mai 2011

Sofa av paller i hagen

Endelig har haugen av paller bak i hagen blitt til sofaen jeg har planlagt...Med to madrasser og masse puter ble den akkurat sånn jeg har sett den for meg:) Det har blitt den nye yndlingsplassen til både store og små, og ekstra morro er det jo at den har kostet meg snaue 500 kroner;)


Bordet er en "baby"-pall som skal få hjul så det blir litt høyere. Jeg har beiset den med fargen Drivved fra Jotun. De andre pallene var fine i fargen fra vind og vær.


Madrassene kjøpte jeg på Jysk for 249 kroner stykket, og trekket har blå og brune striper som passer perfekt til putene mine!


Deilig med en plass man kan sole seg og bare slappe av:)

Ha det bra så lenge!

Klem Camilla

onsdag 11. mai 2011

Sommer give-away!

Hei igjen, kjære alle sammen!! Det har blitt noen dager siden jeg blogget sist, har rett og slett vært litt lei...Nydelig sommer-vær og lange, lyse kvelder lokker mer enn å blogge, men sånn er det vel for de aller fleste, eller hva??:)
Nå er det på tide med en give-away igjen, og jeg har fått en supersøt premie av snille Cathrine som driver interiørbutikken Lille interiør på Jeløya i Moss. Rosa sminkepung med stjerner fra Au Maison, og et nydelig hjerte med tekst.


Legg inn en kommentar under dette innlegget, og du er med i trekningen. Jeg trekker en vinner 31.mai. Lykke til!!

Klem Camilla