Etter mange timer ute er det greit med middag som ikke tar for lang tid, og hva passer vel bedre enn Camillas "alt-i-ett"? Denne retten har blitt en slager her i huset, og anbefales på det varmeste!
Poteter, purre, gulrot, squash, hvitløk og løk kuttes opp i biter, og legges rett i langpanna. Tilsett salt og masse olivenolje. Frosne kyllingfileter legges oppå grønnsakene, og krydres med sitronpepper.
Stekes på 180 grader i en time. Voila, fiks ferdig middag til mange som smaker himmelsk!!
Klem
Camilla
Hei og hå, Camilla, jeg måtte bytte nettleser eller hva det heter, og nå er jeg endelig inne på bloggene igjen:) Så deilig en middag, dette skal jeg prøve! Mannen i huset elsekr kylling, kunne hatt det hver dag, så greit å få nye tips:) En slager her er med piska krem, chiliketchup, peanøtter og bacon og banan:) Høres merkelig ut, men i en langform i 30 minutter er det himmelsk:) Hadde forresten lunsj med Østfold i forrige uke, du får henge deg på neste gang, han skjønner ikke så mye de bildene med TTkjole etc, hehe..Mannfolk:) Ha en flottt søndag og kos deg i de nydelige LDtøflene dine, råfine! Klem
SvarSlettMmmm, dette skal bli middag en dag til uken ja!
SvarSlettSå knall godt ut ♥
Takk for oppskriften:)
Mmm, dette så da ikke så verst ut ;)
SvarSlettHa en fin kveld,
Klem Klem
Ahhh, det så nydelig ut! Liker svært godt middager som er enkle å lage sånn som denne så dette blir middag en dag denne uka. Takk for tipset:)
SvarSlettHa en fin søndagskveld!