lørdag 20. juni 2009

Endelig en avslapningsdag!

Så er salget i nettbutikken over, og jeg kan senke skuldrene et lite hakk! Det er fortsatt masse pakking av ordre som gjenstår, men i dag skal jeg ta meg helt fri!!
Vil bare benytte anledningen til å takke alle dere som har handlet av meg, tusen takk! Nå er varelageret nesten helt tømt, og jeg kan begynne å tenke på høsten:-) Jeg vurderer å bare selge varer fra Green Gate fremover, og heller ha et bredere utvalg av deres kolleksjon. Jeg føler at jeg må skille meg litt ut fra mengden av nettbutikker, og det er ikke mange som selger Green Gate. Hva synes dere? Det er jo fra kundene jeg får de beste tipsene:-) Setter pris på tilbakemeldinger om hva slags varer dere savner i nettbutikkene der ute.

I dag skal vi i bryllup til en god kamerat, gleder meg til å pynte meg litt ekstra i nyinnkjøpt antrekk. Kanskje jeg viser dere resultatet i morgen:-)


Ha en fin-fin lørdag alle sammen, jeg kommer på besøk til dere i løpet av morgendagen:-)

Klem

6 kommentarer:

 1. Fint du skal slappe av!!
  Heelt enig i at det kan være lurt å ta inn et bredt sortiment fra en produsent, heller enn lite fra mange forskjellige..jeg liker de nettbutikkene som enten har et stoort vareutvalg med mye forskjellig, eller som har ting som ikke finnes så mange andre steder. Lykke til med valgene dine for butikken!!

  SvarSlett
 2. Ja, vi elsker jo GreenGate, så det ville nok ikke vært dumt. Men jeg syns det er gøyalt med litt andre ting også. Liker veldig godt Lisbeth Dahl. Syns butikkene rundtomkring ofte bare har et bittelite utvalg av det merket.

  Jeg har bestilt varer hos deg (kom inn på siden din til slutt), og gleder meg til det kommer i posten. Ha en god fridag! Det fortjener du. :)

  SvarSlett
 3. Kos deg med velfortjent fridag!! TRor gg er en sikker suksess...:-)
  Klem,kos deg i bryllup

  SvarSlett
 4. Hei og hopp!!
  Jeg prøvde febrilsk å finne butikken din i dag..jeg var i alle slags gater og måtte tilslutt gi opp:( Jeg tenkte jeg kunne hente orderen min og slippe porto..men jeg fant den ikke så..hehe.. Kan du gi meg en enkel veiforklaring;) Er midt-i-mellom-kjent i moss/jeløya..
  GOD HELG:)

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg støtter ønsket om å skille seg ut fra "mengden" av nettbutikker, men håper du vil fortsette å selge litt annet også. Bla vindusfolien og de søte porselensknottene du har hatt har ikke jeg sett noe annet sted, og jeg synes de er så nydelige! Men det kan være lurt å ha hovedvekten på en serie som du sier.

  SvarSlett
 6. Gå for Greengate! Jeg får ikke tak i det i nærheten her, så kommer til å kjøpe mer av deg. Fikk esken idag og nå er alt vasket:) Gleder meg til å bruke.

  En tallerken kom knust, men sender deg en mail jeg.

  Hilsen fra Margit

  SvarSlett