søndag 1. august 2010

Stilskifte??

Jeg har kjent på det lenge..jeg begynner å bli litt lei av flassete møbler, madonnaer, blonder og alt som hører den franske landstilen til. Visst er det vakkert når det er gjennomført, men jeg kjenner at jeg beveger meg over til en litt mere "glam"-stil, med dypere farger, puter i fløyel, fjær og paljetter og tunge gardiner med masse stoff. Yndlingsstolen trukket i et lekkert stoff fra Designers Guild, prismelysekroner og masse lys i lekre farger. Fargen Varm Lin fra Jotun er lekker som en kontrastfarge på en vegg, det bryter litt fra alt det hvite.Fargen ser dere på bildet under. Kanskje det bare er et blaff, men det er alltid morro med forandring!

Foto:Jotun

Kanskje høsten 2010 blir et stilskifte for meg?? Hvordan er det med dere? Er det flere med meg som kunne tenke seg å skifte stil hjemme?

Ønsker dere en fin kveld:)

Klem
13 kommentarer:

 1. Jeg har hatt det så mørkt så lenge, så får mer og mer sansen for det hvite og enkle : ) Men når høsten kommer må jeg alltid ha litt varme farger i tekstiler rundt omkring!! Ikke så mye som skal til heldigvis ; )
  Kos deg i stil skifte : D
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner hva du mener. Selv er jeg i ferd med å orientere meg mot sterkere farge. Er skikkelig klar for å dra penselen med sterk lilla på et møbel eller to...

  SvarSlett
 3. Nja! När hösten kommer är det gott att få inn några färger, men ljuset och de vite möblerna behåller jag nog en lång stund till!
  Men man skal aldrig säga aldrig!..

  Irene

  SvarSlett
 4. Stilen du prater om liker jeg veldig:) gøy med litt forandringer:)

  SvarSlett
 5. skjønner godt hva du mener og her er vi i full endring av stilskifte,har fortsatt endel hvitt men her er øverste delen av trappen beiset i fargen bark, tømmerveggen er tatt frem og lin, jordfarger og det varme kommer inn-
  Det blir rett og slett for kjedelig med alt det hvite, og ser også i to artikler i vakre hjem og interiør og det er nok flere som er "lei" det hvite.
  Jeg, ble nok lei underveis men ser absolutt at det er fint hos de som har det "rette" huset, får gjennomført det over alt og jeg liker det jo, men her passer det ikke inn-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 6. Hei min venn, du verden så altfor lenge siden!! Har savnet de feilmeldignen jeg alltid får når jeg sender deg kommentar til og med:-) Her er det turbofart og lite tid til bloggerunder dessverre, men ahr skjønt du har lagt ned din flotte nettbutikk... Enig med deg i forandring fryder, nå må jeg hoppe i seng... God sommer viddere, Camilla! Klem, Marianne:-)

  SvarSlett
 7. Helt enig med deg. Liker begge stilene, glam & landlig, innbiller meg at me har ein ok miks heime hos oss :) Liker ikkje når alt er kvitt, men alt kan ikkje vere blankt og bling-bling heller... Heldigvis er det lov å blande :D
  Ha ein fin mandag :)

  SvarSlett
 8. Litt farger må man ha inn! For min del kommer de i form av tekstiler, blomster og bilder...og et og annet møbel som har fått beholde litt av originalfargen. Men veggene og møblene forblir nok i hvitnyanser! :)) Lykke til med ditt stilskifte!

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 9. Dumpet tilfeldigvis innom bloggen din, og kommer absolutt tilbake;)Varm lin er en av fargene vi har tenkt å bruke i huset når vi er "ferdig" restaurert-gøy at du har et innlegg med nettopp denne flotte fargen!:)

  SvarSlett
 10. Jeg er veldig glad i den franske/landlige stilen, men så er jeg så glad i farger, så sliter litt med å finne en mellomting. Så lenge man liker tingene hver for seg så bør det jo passe.. Det er lov å håpe i hvert fall, eller hur...? :)

  Kaja:)

  SvarSlett
 11. Ja hadde jeg bare hatt en stil å skifte så ;-) Jeg liker så mye fra mange stiler, men klarer visst aldri å bli tro til kun en, derfor blir det nok Violettastilen i mange år til :)

  SvarSlett
 12. Ja , jeg er helt klart enig med deg. Kjenner selv jeg er litt små lei all denne hvite shabby stilen - har fulgt den selv i flere år nå.
  Det blir forandringer hjemme hos oss i år. Først og fremst litt maling. Litt FOR mange hvite vegger her nå - forandring fryder :o)

  SvarSlett
 13. Er helt enig...hadde nettopp innlegg om det selv....blir fort litt for søtt...må røffe opp litt jeg:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett