torsdag 3. november 2011

Forsiktig førjulsstemning

Jeg synes det er litt tidlig å ta frem julepynten ennå, men jeg klarer ikke dy meg helt heller.... Noen hvitsprayede greiner og strikkede kuler i grått og hvitt gir akkurat passe vinter/julestemning.Kulene er kjøpt på Kremmerhuset, og stjernene på Lille interiør. Kvistene har jeg sprayet med blank, hvit lakk som fåes kjøpt hos alle fargehandlere og Claes Olsson.


Årets første svibler har fått dyne av mose plukket i skogen. Jeg har brukt en av pottene jeg hadde ute i sommer, og hengt den på en gammel ramme.

Har du begynt å pynte til jul ennå??

I dag har jeg lyst til å gi dere en fantastisk musikalsk anbefaling! Sjekk ut det nye albumet til James Morrison....jeg er helt hekta!! Bare hør på DETTE!

NYDELIG dag, kjære alle sammen!

Klem og smil

Camilla5 kommentarer:

 1. Åhh så deilig at jeg ikke er alene i verden om å ville ha jul *ler* Julene på kvist var herlig :) Ja James Morrison er NYDELIG og den går 24/7 her nå!

  Kos deg og nyt denne deilige torsdagen

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke begynt å pynte til jul ennå, men hodet mitt er fullt av jul om dagen :)

  Likte godt de spraya greinene dine. Så nesten ut som det var frost på dem. Fint!

  SvarSlett
 3. Nei :) jeg skal vente lengst mulig ;)
  og pynte med evt hyasinter, og ja, det var det ja.. Kanskje lage noen gammeldagse papir-lenker?

  SvarSlett
 4. Har ikke begynt å tenke så mye på julepynt enda, men det kommer vel snart nå som butikkene bugner over av alt som har med jul å gjøre :)

  Å ja....det nye albumet til James Morrison er bare helt fantastisk. Det durer og går i bilen, på badet og på Ipoden min så jeg har et med meg uansett hvor jeg er :)

  SvarSlett
 5. Veldig lekkert, det er så fint med zink sammen med mose og løkblomster. Glede meg til å bli bedre kjent med bloggen din! Tusen takk for koselig kommentar, og velkommen skal du være til Lamhaugen! Klem fra Tonje

  SvarSlett