søndag 5. februar 2012

God morgen genser

Pickles.no er min favoritt om dagen, har dere vært innom siden deres?? Her finner man alt innen strikking, tøffe oppskrifter for barn, dame og herre samt interiør. Man kan få kjøpt garn i herlige farger og kvaliteter, og laste ned mønstre. I LOVE IT!! Ta en titt HER, og la deg inspirere....

Jeg har definitivt latt meg inspirere, og God morgen-genseren deres er bare kul og akkurat passe 80-talls. Det liker jo jenter som meg, som hadde sin glanstid på 80-tallet:)


Rillestrikk og litt baggy fasong, superkul synes jeg!


Herligste orangefargen....


Enn så lenge får den ligge i kurven til skulderen er bra, og jeg kan strikke den ferdig..sukk...

Har du et strikkeprosjekt på gang?? I så fall vil jeg gjerne høre om det:)

Klem Camilla

6 kommentarer:

 1. Hei Camilla :)
  Ja, jeg har opptil flere strikkeprosjekter pågang... er en person som må ha flere arbeider gående parallelt ellers går jeg lei... Driver med ei sort jakke i rillestrikk, leggings i flettemønster og megatynt garn OG et lappeteppe i store lapper og megatykke pinner (Vel, ikke mer enn 8 da)... teppet skal jeg ha i dagligstuen, i fargene: hvitt, lys brun, mørk brun, sort og "dongeriblått" som jeg kaller den mellomblå fargen. Altså ganske trendy i fargene i interiørsammenheng :)
  Genseren var kul ja:)

  SvarSlett
 2. Heihei:)
  KUL genser, som tatt rett ut fra 80-tallet ja, digger den!!
  Ingen strikkeprosjekter her, kan ikke strikke, desverre...;(

  Sommerfuglene på veggen min har jeg klippet ut av kartong selv:)

  Ha en fin dag ♥

  SvarSlett
 3. Har ikke strikket siden tenårene jeg, og da strikket jeg en genser i ordentlig 90 talls stil ! :) Hihi... Men den var veldig lik den du har strikket i fargen. ♥ Skulle ønske jeg var flink til å strikke, men det er jeg ikke så derfor strikker jeg ikke heller. ;) Men fy flate så flink du er da ! ♥

  Ønsker deg og dine fine vinterdager ♥ Snart er det vår, wiiiiiii... :)

  Mandagsklem fra Anette

  SvarSlett
 4. Heisann:)
  Stilig 80-talls genser...bringer meg rett tilbake til ungdomstiden med permanent i håret og masse pastellfarger:)
  Selv holder jeg på å strikke omslag til syltetøyglass og norgesglass. Synes det er en fin gi-bort-gave til venninner på denne tiden av året:)

  Ønsker deg en flott uke:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 5. Så utrolig mye fint du har på bloggen din! Jeg holder nå på med å strikke en kofte med Marius mønster på til mannen.. Håper på å bli ferdig med den i morgen, og da er neste strikkeprosjekt en pute!

  SvarSlett
 6. Pickles har vanvittig mye fint! Tenkt til å prøve meg på kjekkasgenseren til minstemann i huset =) Men jeg har jo fått DILLA på Arne&Carlos sine luer....Trur jeg har strikke nesten alle i flere farger og størrelser og varianter ;)
  Kjekt med litt håndarbeid...godt å synke ned i sofaen etter en sliten dag og strikke litt =)
  Klem Line

  SvarSlett