onsdag 29. juli 2009

C for Camilla

Navnet mitt fikk jeg etter en gammel tante. Riktignok er Camilla Beate hele navnet mitt, men i hverdagen blir det enklest med bare Camilla. Camilla er et kvinnenavn dannet av det romerske familienavnet Camillus, som er hevdet å bety «altertjener» på latinsk, men navnet kan også være av etruskisk opprinnelse, da med ukjent betydning. Det finnes både mannlige og kvinnelige fornavn dannet av Camillus. Uansett betydning er jeg fornøyd med navnet mitt, og derfor er det jo stas å ha en "C" i hvitmalt tre med litt slitt patina som pynt i et stilleben. Litt egosentrisk kan man jo tillate seg å være:-)
Ønsker alle Camillaer og alle andre der ute en fin-fin onsdag!!


Klem

6 kommentarer:

 1. Lekkert tablå, Camilla!!!
  Kos deg i dag,her ble det ikke blåbærtur ,det begnyte å regne gitt....
  klem

  SvarSlett
 2. Ja, det var pent, Camilla! Vi deler jo samme bostav vi da! :-) Sendte deg oppskrift på og bilde boleroen min på e-post for en stund siden, som jeg håper du får til å lage! Fortsatt god sommer til deg også! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Det var kjempefint! Jeg ønsker meg bokstavene til guttene, men har ikke kommet meg så langt som å få de i hus!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Hei hopp.
  Camilla er et flott navn. Har flere gamle camillaer i familien jeg og et annet navn som jeg digger Nicola. Får vi flere barn å det blir av det kvinnelige kjønn skal hun hete Agnes ( som går i annenhver generasjon i vår familie) Nicola. Jeg digger gamle navn jeg.
  Ha en nydelig dag du også. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 5. En fin dag til deg også!

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 6. Jeg skal prøve å få lagd noen bokstav er tror jeg;-))

  SvarSlett