søndag 5. juli 2009

Emalje- comeback

Jeg husker godt de røde, grønne og brune emaljegrytene mormor og mamma lagde mat i da jeg var liten jente. Det var liksom noe helt spesielt da den røde gryta sto på komfyren...da visste jeg at det var fiskeboller i hvit saus til middag:-) Minner er godt å ha, men emaljegrytene var ikke særlig praktiske. Svidd mat var en gjenganger. Godt det har kommet nye gryter som gjør det enklere å vaske opp etterpå!! Nå har imidlertid Jeanne darc Living kommet med en ny serie emaljeprodukter som får tankene til å fly tilbake i tid. Vaskevannsfat, såpekopper, gryter, øsekanner...Alt i kremfarge med en sort kant rundt. Jeg synes disse tingene passer perfekt inn i det landlige kjøkkenet, passe nostalgisk og søtt.


Foto:Jeanne darc Living
Klem

8 kommentarer:

 1. Oi! Så utrolig kuult! Dette er digg.

  Ha noen fine sommerdager!
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 2. Ja kjempefint er det ! og ikke minst nostalgisk.

  Ha en deilig kveld !

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Nydelige emaljesaker!!
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 4. De emaljerte tingene er nydelig, og selv har jeg både mugge, kanne, flere vaskevannsfat, en kopp og en potte. Det meste er gammelt :-).

  SvarSlett
 5. Den gryten bare ELSKET jeg.
  Syntes de passer inn i alle stiler jeg.
  Gjett om jeg ønsker meg sånne gryter og kopper...

  SvarSlett
 6. Helt enig med deg; de tingene passer perfekt inn i et landlig kjøkken! Så koselig du har det! Hit kommer jeg gjerne tilbake! Legger meg til som følger..

  Sommerhilsen fra Nina

  SvarSlett
 7. Go Morron!:)
  Tack för så rar hälsning!!

  Så vacker med emalj...hade en tid då jag samlade på det..farst den ljusgula med gön kant...skulle ha et torp o ha det i..blidde aldrig så, men samlingen finns kvar!

  Ha en strålande tisdag!!Kramisar
  ~♥Mamma Millan♥~

  SvarSlett