tirsdag 3. november 2009

Herlige landkjøkken!

I går fikk jeg svineinfluensavaksinen, og i dag er jeg helt slått ut! Høy feber og verking i hele kroppen, føles som en trailer har kjørt over meg..Bivirkninger kalles det, hva er det vi ikke må gå gjennom fordi pressen har skapt et hysteri?? Riktignok er vaksinen frivillig, men for å beskytte pasientene mine og de rundt meg, ikke minst barna mine, har jeg liksom ikke noe valg. Ja, ja, litt oppussing av bloggen, (med god hjelp fra Jorid!)i Jorid noe på hjertet og surfing på nettet er ikke å forakte det heller, når jeg først ligger her under dyna:-)
Må bare vise dere disse lekre kjøkkenbildene fra http://www.firedearth.dk/! Ekte fransk landfølelse får man virkelig av å titte på bildene..Ønsker dere en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Herlig! Hadde ikke sagt nei,takk til noen av disse kjøkkenene!!:)
  Uff, håper det går bra med deg og at du blir frisk fort..God bedring!

  SvarSlett
 2. Flotte kjøkkenbilder du viser idag. God bedring, håper du er fort på beina igjen. Jeg skal ta vaksinen på torsdag, huff, får grue meg litt jeg nå ;)

  SvarSlett
 3. Håper bivirkningen går fort over.
  Nydelige kjøkken!

  SvarSlett
 4. Uff da! Jeg har tenkt at jeg bør få vaksine til uken når kommunen får inn flere, men er litt redd for bivirkninger. Er jo litt dumt å bli syk av det som skal beskytte en fra å bli syk. Og jeg har egentlig ikke tid til å være borte fra jobb nå..
  Håper du blir fort i form igjen, da!

  SvarSlett