lørdag 13. mars 2010

Konfirmanttips??

2.mai står datteren min til konfirmasjon, og det er stooore forventninger til den dagen!! Jeg har stort sett alt under kontroll, men tenkte jeg skulle fri til alle dere kreative damer der ute, og be om tips til bordekking:) Fargene skal gå i lys rosa, hvitt og en anelse mørkere rosa, men jeg trenger hjelp til dandering av servietter og andre tips som kan være litt nytt og spennende.Kommer til å velge små grenroser og ranukler, samt eføy som blomster. Kom over denne morsomme måten å brette servietter på, passer veldig godt til jenta mi som elsker å pynte seg:)

Veldig takknemmelig om det er noen som har bilder og forslag jeg kan bruke!

God lørdag:))

6 kommentarer:

 1. Skal følge nøye med her jeg nå. Selv om vi har gutt, og ikke konfirmasjon før i september, kan det være mange ting å snappe opp. Serviettkjolen er virkelig søt. Kanskje det var en ide, he-he...

  SvarSlett
 2. Innmari stilig med den kjole-brettingen, det må jeg lære meg. Til min konfirmasjon ble det trykket navnet mitt og konfirmasjonsdatoen på alle serviettene. Jeg synes det var litt søtt i alle fall :)

  Lykke til med planleggingen videre!

  Klem Karina

  SvarSlett
 3. Hei :) Så fin måte å brette servietter på.
  Jeg er ferdig med alle konfirmasjoner her i huset, men skal lage invitasjons kort og bordkort for ei venninne.
  Lykke til.
  Klem Elin

  SvarSlett
 4. Hallo! Så heldig du er som har det meste under kontroll!! Jeg har selv en konfirmant som skal konfirmeres den 2 Mai!! Og det er vil ikke til å legge under en stol at det nærmer seg med storm skritt...
  Jeg har en gutt, så det blir vel litt "røffere" pynting hos oss.. Tenker også at jeg skal henge opp tegninger jeg har tatt vare på fra han var liten, og noen bilder... Dette er min første konfirmant så det går vel kanskje ikke helt knirkefritt..
  Da ønsker jeg deg lykketil, og jeg kommer også til å følge med på gode ideer!!
  Ha en strålende helg!!

  SvarSlett
 5. Elsker å dekke bord...har du Tildas landsted boken?? Det bordet de har dekket der er superfeminint og vakkert vakkert synes jeg!!
  Gleder meg til å se!!
  klem

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett