torsdag 9. desember 2010

Har morgenstund alltid gull i munn...?

Jeg har sans for deilige, late morgener, og siden jeg jobber turnus, får jeg jo en del av dem. Hvis det da ikke ser ut som det gjør hos meg denne morgenen...Jeg har blitt skikkelig forkjølet, så jeg orket rett og slett ikke gå på en rydderunde i går kveld...


Som dere ser ligger alt det nødvendige innen rekkevidde, her skal vi ikke opp av sofaen, nei!


Togbane så langt øyet kan se, og veden har ikke fått plass i vedkassa engang...

Uff, det er ikke like stas å vise frem rotebilder, som det er av noe man er fornøyd med! Likevel håper jeg og tror at dere har det litt rotete av og til dere også??

Nå skal jeg karre meg av gårde til julelunch på jobben, det er alltid koselig og jeg har jo også verdens beste kollegaer, derfor får forkjølelse være forkjølelse..

Ha det bra så lenge, dere!!

Klem Camilla

4 kommentarer:

 1. Jeg syns det er KJEMPEKUUUULT at du viser fram rotet - som vi ALLE har - men som vi nødig viser fram på bloggen! Bra!
  Jeg har tatt bilde av et forferdelig roterom som jeg er i ferd med å psyke meg opp til å rydde og få litt skikk på - men jeg har rett og slett ikke hatt "gøts" til å vise frem bildene. Det ER grusomt!
  Men kanskje jeg tør nå...selv om det rotet du viser frem her er av en helt hverdagslig karakter for de aller fleste av oss, og slett ikke så ille! Særlig når man tenker på at du ikke er i form!
  Riktig god bedring..!...og takk for at du er modig nok til å blogge om det som er så kjent for oss alle - men som vi "fortrenger" i blogglandia! ;))

  Klem fra June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 2. Gull - nei, i dag hadde den mer snø i munn. Startet dagen med 40 min snømåking. 40 meter vei i 2,5 meter bredde med 15 cm snø. Det ble noen kubikk det - og svetten rant inni termodressen fra Coop - den puster definitivt ikke!! Men, det ble en flott treningsøkt - gratis, og helt nødvendig.

  Kan trøste deg med at det her som oftest ser litt uryddig ut. Prøver å lære barna å rydde etter seg, men da må de jo ha et sted å legge tingene....Jobber med saken.

  Nydelig amaryllis du har! Flott farge.
  God bedring fra forkjølelse.

  Hilsen Moccamamma :)

  SvarSlett
 3. Nei, ikke alle morgener gir gullfølelse...God bedring, håper formen kommer seg utover dagen!

  SvarSlett
 4. Sånn er det jo av og til hos alle,tror jeg
  God bedring
  og tenker du koste deg på julelunchen

  SvarSlett