søndag 16. januar 2011

Selvlaget tyll-lampe!

I en butikk i Sverige så jeg en utrolig flott tyll-lampe som hang over disken, og damen som eide butikken, kunne fortelle at lampen het LIV, og var designet av Klong. Lampen kostet den nette sum av 4500 kroner, og det er i meste laget selv om herligheten er aldri så fin!! Jeg tenkte at denne kan jeg lage selv, og kjøpte lampeskjerm( bare rammen), fire meter hvitt tyll-stoff og litt strikk. Stoffet rynket jeg sammen med sytråd for hånd, og lagde to "skjørt" som eg festet på rammen. Ledning og lyspære kjøpte jeg i en lampeforretning, og tyllstoffet klipte jeg til ønsket lengde etter at lampa var hengt opp.
Det blir et utrolig fint lys gjennom alle tyll-lagene!

Enn så lenge henger lampa på kjøkkenet, men den er tiltenkt soverommet. Synes kanske den er litt for romantisk til et kjøkken??

Nå skal jeg kose meg med lillegutt som snart kommer hjem, strikke nye kjøkkenkluter i vårlige farger og lade opp til morgendagen..

Ønsker dere en super søndagskveld!

Klem Camilla

5 kommentarer:

 1. Så smart og kreativt! Lekker lampe:))

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 2. Fy søær'n for en lampe
  Fantastisk flott :)

  SvarSlett
 3. Så flott den ble! Kan tenke meg den er fin når den er tent!

  Klem

  SvarSlett
 4. så nydelig den var :) sjarm!
  flink du er:)

  SvarSlett
 5. Selvgjort og velgjort! Kjempeflott!! Har gått og tenkt på det samme en stund, for jeg har en lampe hengende på gjesterommet som jeg ikke er fornøyd med... Takk for inspirasjon! :)

  SvarSlett