torsdag 17. februar 2011

En uventet overraskelse!

Det er ikke en overraskelse av det hyggelige slaget, altså..:( I går begynte arbeidet med å rive av linoleum og sponplater på kjøkkenet, men etter kort tid fant vi ut at tregulvet under ikke er helt og fint som vi hadde regnet med. Vi fant alt mulig rart under linoleumen, og sliping og maling av gammelt tregulv må bare glemmes...Var ikke den blideste i går, for å si det sånn!!



De "nye" plankene går ikke videre under sponplatene, neida, her er det lappet og skjøtet etter alle kunstens regler. Den eneste løsningen er å legge nytt gulv over.

Noen som har fått samme "overraskelse" som meg, og i tilfelle, hvilken løsning valgte dere??

Kjenner jeg er litt sliten og oppgitt nå, liker ikke at ting ikke går som planlagt:(
Men vi får bare si*smil*, og tenke at ting kunne faktisk vært verre..:)

Kjempeklem fra meg!

6 kommentarer:

  1. vet akkurat hvordan det føles :(

    SvarSlett
  2. Heisan!!! Vi bodde i et 100 år gammelt opp-pussingsobjekt, inkludert 100 år med økonomiske besparelser over det hele. Asbestplater, papp på taket, og når vi fjernet sponplater, så fant vi brente vegger og gulv. Vi telte kroner, og rev hele greia og bygde oss et rimelig svensk hus. men da hadde vi allerede bodd i huset i 18 år!!!!! 18 år uten bad, og med med fukt, råte og mus. Det enkleste for dere er vell å legge enten furugulv, eller parkett e.l. Ellers må dere vell på med sponplater, før dere legger på fliser. Selv om vi bor i relativt nytt hus, så har vi gulvbelegg, og kommer nok til å fortsette å ha det, fordi det fungerer for oss:DDDD Vi har ikke varmekabler, men vi har to hunder som til tider drar med seg mesteparten av den snøen som er i hagen, inn i stua. Og det smelter og blir vått. Og da er det greit å ha noe på stuegulvet, som tåler vann:DDDD Dere får ta dere en tur rundtfor å se på hva som finnes av muligheter ved gulv:DDDDDD Lykke til!!! klemz Tror det er en byggemesse i Kongstenshallen på disse tider.

    SvarSlett
  3. Hei Camilla, akkurat det samme skjedde med oss da vi rev belegget på kjøkkenet vårt. Men vi bestilte tynt gulv, heltre furu men et som ikke bygde så mye. Så tok jeg å behandlet det med hvit panellakk før gulvlakk, likt med de andre vi slipte, og det ligner på de andre mht fargenyanse..Nå drømmer jeg litt om sjakkmønstret beige og hvitt gulv, og det beste er at det er lettere å få min kjære på; gulvet er jo ikke verdigfullt gammelt, hehe...Lykke til! Klem

    SvarSlett
  4. Kjedelige greier! Men ta det med et smil ,så løser alt seg til slutt! (etter mye opgitthet:) nydelig blogg du har:)!! God helg til deg

    SvarSlett
  5. Heisann:)
    Så synd med gulvet, skjønner at dere ble skuffet...men det løser seg sikkert:)
    Ønsker dere lykke til med gulvet!

    Ha en flott uke:)
    Klem Marianne

    SvarSlett
  6. Jag tror att det blir fint till slut ändå, trots att det kanske känns jobbigt nu.:-) Kram Stina

    SvarSlett