mandag 7. september 2009

Høstdepresjon..??

Jeg merker på humøret at det er høst. Jeg er faktisk mer sprudlende om sommeren, sola gjør underverker med humøret..Men, selv om jeg kan ha tendenser til en aldri så liten høstdepresjon, er det lyspunkter med denne årstiden også, bare hør..:

Skinnende duftlys på bordet, et varmende ullpledd i delikate farger, en stooor kopp kakao med krem, en drivende god krimbok, en stille stund i godstolen mens regnet trommer på vinduet, en frisk tur i skogen, en anledning til å shoppe nye støvletter og en lekker ullkåpe, et nytt strikketøy i myk alpakkaull....Så, kjære lesere, kanskje ikke høsten er så aller verst likevel..??

Klem6 kommentarer:

 1. Tack för de varma orden. Jag fick precis två mail från jobbet.."kom, kom, vilka tider osv"...jag kände stressen komma allt närmre ( föräldraledigheten slutar om två veckor) men så läste jag dina funderingar kring hösten och tänkte att det finns faktiskt en hel del ljusglimtar på hösten......
  Kram,
  Petra

  SvarSlett
 2. Så sant så sant! Til tross for mørket er det mye å glede seg over også! Nye klær f.eks; har akkurat kjøpt meg nye høstkåpe og nye vinterstøvletter:oD Så jeg er klar for en ny årstid! Kakao og et nytt interiørblad/en spennende krim er min favorittsyssel også - vil prøve å strikke litt, evnt hekle til veslejenta. Sandnes ha noen nydelige jakker i høstkolleksjonen sin...skal prøve ut det fine alpakkagarnet i høst! I lilla/burgunder/petrol, har ikke bestemt meg...
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Litt lei meg for at sommeren er over, men høsten er jammen kos den au med levende lys, strikketøy og fint vær kan det jo bli..

  SvarSlett
 4. Syns det er synd sommeren er over, men høsten har virkelig noe spesielt over seg også! Elsker den :-)

  Håper du får en flott uke!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 5. Ja, jeg merker helt klart høsten på energien, den synker merkbart! :(

  SvarSlett
 6. Det er mye deilig en kan gjøre på høsten også, heldigvis. Som å pakke seg inn i sofakroken med ei god bok. Ellers leste jeg om depresjonsmestring her forleden: Det er viktig å lære seg å stoppe de negative tankene når de kommer sigende. Det tror jeg på.

  SvarSlett