mandag 21. september 2009

Magesår og søvnløse netter...

Det er så mange av dere som lurer på hvorfor jeg slutter med nettbutikken. Jeg vil jo ikke bli altfor personlig her inne, men jeg kan jo fortelle at alt stresset har gitt meg både magesår og mange søvnløse netter. Jeg har også en annen jobb som krever mye av meg, med nattevakter hvor jeg har ansvar for opptil seks syke barn alene. Når det begynner å gå på helsa løs, og attpåtil familielivet lider av det, er det liksom ikke noe å tenke på lenger. Men, det er ikke med lett hjerte jeg gir meg! Jeg elsker virkelig interiør, innkjøp, kundebehandling og alle mail jeg har fått fra dere med oppmuntrende ord. Jeg tenker at det er en tid for alt, og kanskje kan jeg ta dette opp igjen når jeg har overskudd og lyst igjen. Men, akkurat nå, når den siste pakken er sendt, og lageret er tomt, skal jeg bare kose meg med barna mine og unne meg lange lesestunder og deilige turer i skog og mark.Tusen, tusen takk til alle dere som har bestilt varer av meg!! Flere av dere har jeg gleden av å blogge med her inne, og det har jeg ikke tenkt å gi meg med!!

Ønsker alle mine trofaste lesere en fin høstkveld;-)

Stor klem

9 kommentarer:

 1. Off da det var trist, men jeg skjønner at du vil gi deg da ja.

  Det er viktig å lytte til kroppen !! Den sier ifra når det blir for mye.

  >Jeg merker at nå som jeg har starta nettbutikk og har en annen jobb i tillegg, så går det veldig mye tid til det ja.

  Så nå må du ta vare på deg selv og familien og kose deg :)

  Tenker på deg!

  Klem Hilde :o)

  SvarSlett
 2. Livet skal være forandring. Lykke til videre og STÅ PÅ!!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 3. Ja,det er rett du gjør...helse og familie først...men skjønner at det ikke er lett når en elsker og drive med dette her....men som du sier...kanskje senere ....
  ha en fin kveld
  klem edda

  SvarSlett
 4. Viktig å ikke slite seg ut! Alt går i bølger, og plutselig har du overskudd til å starte igjen.
  Kos deg i hverdagen, med dine kjære og med ting som gir deg gode stunder :)

  SvarSlett
 5. Trist at du legger ned butikken, men jeg skjønner det godt hvis det ikke gir deg det du ønsker. Det er viktig å ikke slite seg ut, spesielt når man har små barn. Jeg venter på pakke fra deg nå, og gleder meg skikkelig til den kommer! Selv om jeg vet hva det er, så er det alltid koselig å åpne opp og se det live. :)

  Kos deg med litt mer fritid sammen med familien din. Ha en god dag!

  SvarSlett
 6. Huff a meg! Dette høres ikke godt ut, så det er bra du lytter til kroppen og roer ned. Bare bittelitt synd for meg, som endelig har funnet en butikk ganske nær der jeg bor ;-) God bedring, og takk for at jeg fikk gå på salg i helga! :)

  SvarSlett
 7. Synes du er tøff jeg.. veldig lurt å lytte til kroppens signaler og stoppe i tide.. Kan jo være det blir tid til det senere.. Tenker familien din gleder seg over å få mer tid med deg. En ting er allfall sikkert, den tida får du aldri igjen..
  Godt du fortsatt vil blogge..

  SvarSlett
 8. Må først si det er godt du ikke slutter å blogge =) Kanskje vi er heldig å får oppleve en nettbutikk av deg på et senere tidspunkt.
  Ta vare på deg selv og familien *klem*

  SvarSlett
 9. Trist - men lurt å gi seg , når man kjenner det på kroppen :-)
  Jeg har også Nettbutikk ,
  og det tar veldig mye tid ja :-)
  Kos deg med ungene :-)
  ( jeg ble nesten litt misunnelig på tiden du vil få frigjordt :-)

  www.barneboden.no

  SvarSlett