fredag 4. september 2009

Selger min nesten ubrukte Ilse Jacobsen regnkåpe til gi-bort-pris!

Forfengelig som jeg er, har jeg kjøpt meg ny regnkåpe i dag. Fikk tak i en brun Ilse-kåpe til spottpris, og da slo jeg til:-) Jeg har som dere skjønner en rød fra før, men siden jeg omtrent bare går i brune og beige klær, har den aldri falt helt i smak. Jeg selger den derfor for 600 kroner. Den selges med sydvest i samme farge, og er i størrelsen XS. Kåpene er litt store i størrelsen, så den tilsvarer vel en 36/38 størrelse tenker jeg.Kåpen er lett innsvingt, har knapper nederst på ermene, og en kraftig glidelås og knappe-lukning. Jeg kan fint ha en ullgenser under. Kåpen er bare brukt noen få ganger. Jeg selger til den første som griper fatt i den:-)
4 kommentarer:

 1. Kom over bloggen din på min vanlige bloggrunde, og glad er jeg for det! Synes du har en veldig koselig blogg som jeg mer enn gjerne følger videre, så legger deg til i blogg lista mi:)

  Synes regnfrakken var kjempe stilig, skulle gjerne ha slått til på tilbudet, men er dessverre ikke helt min str. Men den forsvinner nok fort vil jeg tro;)

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Så lurt,Camilla-lykke til med salget og god helg!! Sikkert er det at regntøy trengs for tiden...klem

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ, den var lekker, og jeg som trenger en regnkåpe...Kunne du tatt mål på den over hoftene for meg, så jeg vet om den passer? Hvis den passer kan jeg kjøpe den for 500?

  SvarSlett
 4. Huff, det ble litt knapt det gitt!! Søren også!Men takk likevel!! Ha en fin helg, her kjenner jeg det blir en helg uten alt for mye søte utskeieleser etter den nedturen!!Haha!!Klem AK;))

  SvarSlett