lørdag 2. januar 2010

En liten oppkvikker!!

Så er julepynten ryddet vekk for denne gang, og plutselig ble stua luftig, lys og klar for litt stæsj i vårlige farger. En diger bukett med herlige tulipaner frisker opp på bordet, og nye duftlys med vanilje er kjøpt inn:-) Lillegutt fikk mast med seg mamma og pappa ut på tur i dag, men det ble en kald opplevelse med sikkert -15 effektive kalde grader...Så da er det deilig å komme hjem til varm kakao, boller og en nydelig bukett tulipaner på bordet som vitner om at ikke fullt så kalde dager er i vente utover..Ha en strålende lørdagskveld alle sammen!!                         

11 kommentarer:

 1. Hei og takk det samme, og jeg gjorde som deg, fjernet hele jula igår,-deilig! Har ikek slik en flott bukett som deg, men ved å fjerne litt gullete, ble det en fin , hvit tulipanbukett her hos meg også:-) Kost oss på kjøpesenter idag, handlet masse til eldstejenta på 1/2pris, god følelse;-) Ha en fin kveld og om jeg ikek har sagt det før, flott banner du har laget deg! Klem, M

  SvarSlett
 2. Godt nytt år!:)

  Dagen idag har jeg brukt på å gå igjennom bloggen din og jeg er mektig imponert og full av inspirasjon. Kommer gladelig tilbake!:))

  Ønsker deg og dine en flott lørdagskveld.

  Mvh, Meta

  SvarSlett
 3. Lekre tulipaner ,men hvordan holder jeg de sånn og ikke helt utsprunget for det liker jeg ikke.
  Men mine tulipaner er kun fine ei kort stund selvom jeg har kuttet de og latt de stå og trekke vann i plast før jeg setter de i vasen. Setter de også kaldt om natta og har lite vann i vasen.. Noen som har tips er jeg svært takk nemlig..
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Hei, for en flott blogg du har! Nydelige tulipaner, en av mine favoritt blomster!! Første gangen jeg har vært her på bloggen og har riktig kost meg, her titter jeg garantert innom igjen.
  Cosmos, høres ut som du gjør alt rett når det gjelder tulipanene,eneste jeg tar iskaldt vann på de hver dag. Da synes jeg de holder seg lenge:-)
  Ha en forsatt fin helg alle sammen!

  Klem fra AnnaJohanna

  SvarSlett
 5. Nydelige tulipaner som gir inspirasjon og lyst til å se frem mot våren.
  Nå elsker jeg vinteren med sitt hvite lys og gnistrende kulde også, men ikke for lenge....

  Klem fra lykkeliten

  SvarSlett
 6. Jula blir nok her til neste helg, siden vi ikke pyntet så tidlig. Men det er utrolig hvor god plass det blir når juletre og annet blir ryddet vekk.
  Og rart hvordan vårfølelsen kommer med en gang tulipaner og primula kommer i hus :)

  SvarSlett
 7. Hei på deg ,
  for en fantastisk nydelig bukett, deilige farger...
  ha en finfin lørdag,.

  SvarSlett
 8. Å, de tulipanene var lekre! Jeg skal rydde bort jula til uka, og da skal jeg jomen unne meg en bukett jeg også! Godt nyttår!

  SvarSlett
 9. FOR en nydelig bukett! Kjenner at jeg ble skikkelig glad inni meg av å se på den!

  Jeg har ryddet bort jula og kjøpt inn tulipaner i dag selv... Deilig! :)

  SvarSlett
 10. Hei!
  Jeg fant bloggen din i dag via en annen - så mye vakkert og inspirerende du har samlet her! Jeg la meg til som følger, og gleder meg til å komme på flere besøk her inne.

  Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  Klem

  SvarSlett
 11. Nydelig bukett med flotte farger ♥
  Elsker tulipaner og elsker at det går mot vår!
  Med slike bilder må man jo bare komme i godt humør...:o))

  SvarSlett