onsdag 27. januar 2010

Perleblomst i butikkene ennå?

Først vil jeg bare takke varmt for alle tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt om å leve med angst i går!! Under redigering av innlegget senere på kvelden, fikk jeg uheldigvis slettet det, og hadde ikke tid til å legge det inn på nytt.Jeg skjønner av alle mailene jeg fikk at det er et stort behov der ute for å få dette temaet litt "ufarliggjort", og bidrar mer enn gjerne med å fortelle om mine erfaringer på godt og vondt til de som måtte ønske det. Det er bare å sende meg mail på post@romantiskehjem.no, så svarer jeg så godt jeg kan:)

Så til et litt "lettere"tema..jeg skulle så gjerne hatt noen perleblomster i stua, men finner de ikke i noen blomsterbutikker. Har snappet opp i en blogg her og der at blomstene er å få kjøpt, men har ikke hatt hellet med meg så langt. Noen som vet??


Her er det tåkete og guffent i dag, så den planlagte skituren får vente til i morgen:-) Koser meg med nytt strikketøy og sjokolade i go`stolen isteden:))

Vi blogges!!

Klem


10 kommentarer:

 1. Jeg prøvde å legge ut en kommentar på innlegget ditt i går, for jeg synes det var så flott gjort av deg! Men så hengte datan min seg opp, og neste gang jeg prøvde var innlegget borte....
  Må bare få sagt at jeg synes du er kjempetøff!
  Jeg har begynt å følge bloggen din forresten, og synes den er utrolig inspirerende!
  Lykke til med Perleblomstjakten:)
  Klem fra Linn

  SvarSlett
 2. Finnes i alle fall i de fleste blomsterbutikkene her i Oslo :) Har nettopp lagt ut et perleblomst-innlegg på bloggen min!

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Hei hei, jeg fant bloggen din på NIB, og når jeg så at du leter etter perleblomster, så måtte jeg jo kommentere siden jeg har sett det i salg.
  Jeg har funnet de på Oasen-kjeden. Den butikken jeg besøkte ligger på Strømmen storsenter, men når de har det, så har sikkert andre Oasen-butikker det også :-) Der hadde de foresten også minikrokus til å plante inne på samme måte som perleblomstene. Og jeg irriterer meg grønn over at jeg ikke kjøpte noen av de. Perleblomster er jo så vakkert og krokusen hadde helt sikkert gjort så jeg fikk litt vårstemning på forskudd. Så jeg må nok tilbake for å handle de :-)

  Jeg håper jeg kunne hjelpe litt iallefall, og så ønsker jeg deg en strålende dag! :-)

  Klem fra Liv

  SvarSlett
 4. Hei! Kjøpte perleblomster i helga, har ikkje sett før? Men bor på Sunnmøre. Trur nok det kjem meir av dei! Eg fekk ikkje lest innlegget ditt i går, men det høyres ut som om du har gjort noko flott! Godt å få snakka om slike tema, som er så tabu! Applaus til deg!

  Ha ein fin dag!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Eg fekk ikkje lest innlegget ditt i går, men forstår at du har skrive om din angst-syns det er kjempeflott at du tar eit slikt fortsatt litt tabu tema fram i lyset! Stå på :)

  Perleblomst er so fine! Har ikkje vore på leit etter det enno men vil tru det er komt til enkelte blomsterbutikkar. Plantasjen kanskje? Lykke til med jakta :)

  Klem M ♥

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Jeg jobber i blomsterbutikk, og perleblomst er absolutt inne i sin sesong nå...Så rart at ikke du finner, men det kommer nok mer og mer framover...
  Noen velger gjerne å vente litt, det er jo veldig greit å kjøpe den når snøen er borte, så kan man plante den ut når den er ferdig inne:)
  Håper du finner! Lyke til!

  hilsen Marte

  SvarSlett
 7. Hei! jeg vil også så gjerne få tak i sånne skjønne perleblomster. Fant dem ikke i butikken jeg heller. Har liksom lurt på om jeg bare må vente litt. Men jeg ser jo at folk har det her på bloggene sine. Så jeg får vel ut og lete jeg også da!

  Ha en fin kveld!
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 8. Å, jeg skal iallefall ha perleblomster når de kommer i butikkene her! De er kjempelekre sammen med sink! Og så kan en plante dem ut siden.

  SvarSlett
 9. Hei! Jeg så av profilen din at du bor ved Moss? Jeg kjøpte perleblomster rett før helgen på plantasjen ved Rygge storsenter :) Ta en titt der! Lykke til!!

  SvarSlett
 10. Jaaa! Kjøpte faktisk en liten potte med løker nå i dag, på Vestby, hos Frøken Flora!

  SvarSlett