onsdag 13. januar 2010

Min hemmelige drøm...

Jeg har jo som mange av dere vet drevet nettbutikk, men det ble for mye stress å drive den alene, samtidig som jeg har en krevende jobb ved siden av.Men, jeg må være ærlig å si at jeg har savnet nettbutikken siden jeg la den ned, savnet alle de koselige kundene, innkjøp og alle de trivelige mailene jeg fikk av fornøyde kunder.Derfor har jeg en drøm om å starte en liten, koselig butikk, hvor jeg kan kombinere interessen for interiør, og min store lidenskap, strikking! Jeg kunne tenkt meg å selge garn, og mine egen-designede strikkeplagg, samt interiør fra spennende forhandlere. Jeg ser for meg en butikk med varer i den stilen jeg selv brenner for, en blanding av nye og brukte varer, der farger som hvitt, beige, og lyse pasteller råder. Men, det er som sagt bare en drøm, jeg må gå mange runder med meg selv før jeg i det hele tatt begynner å gjøre alvor av tankene! Kanskje er det noen av dere der ute som har gjort alvor av drømmen, og gjort noe lignende? Jeg tar veldig gjerne i mot tips og råd, og ikke minst deres synspunkter på tankene mine:-)

Ønsker dere en fin kveld!
10 kommentarer:

 1. Koseleg drøm, bere å sette igang :)
  Eg drømmer også om å starte ein interiørbutikk, tenk å få drive med det ein likar best som jobb??!!! :)

  Lykke til :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 2. Ja...jeg drømmer om gjenbruksbutikk/interiør og kafe:):)
  Har du mulighet så sett i gang...strikking er jo så populært blitt igjen...så det går som det suser det:)Og så kan du jo ha en nettbutikk i tilknytning til butikken:)
  ha en kos kveld
  goeKlemmer

  SvarSlett
 3. Høres så koselig ut med en slik liten nettbutikk og gjerne også når du kan kombinere den med ting du slev lager, ren skjær hobby:o)
  Syns man ikke tjener like mye som fotballproffer, de driver jo bare med hobbyene sine de og:o))

  Men sikkert lurt og tenke seg om, du har jo prøvd før, og det tar nok endel tid, så med 100% jobb ved siden av kan det kasnkje bli litt mye??

  Uansett hva du bestemmer deg for ønsker jeg deg lykke til med valget:o)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Det drømmer jeg om også!...en liten livsstil-butikk i bryggerhuset med tiden... :) *drømmer* Må være fantastisk å jobbe med sin store lidenskap...

  SvarSlett
 5. Jeg drømmer jeg også! Interiør i landlig stil, nostalgiske barneleker og alpakkaklær. Har til og med lokale i en nyoppusset sjøbu tilgjengelig. Men jeg tror ikke jeg tør...

  Så det er lagt på is foreløpig.

  Kanskje du kan gi meg et puff bak? Jeg tror kanskje ikke det ville gått i ei lita bygd som her...
  Men ser jo at det er utrolig mange gårdsbutikker i feks Sverige.. Og de får det jo til... (?)

  Lykke til med drømmene!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 6. Så spennende drøm du har!
  Lykke til! :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Åh, vad spännande det låter!! I Frederikshavn i Danmark finns en garnbutik som har massa vackra uppstickade modeller att inspireras av, vackra spetsar, smycken och ett och annat vackert ting att inreda med. En underbar butik!
  Även jag har liknande drömmar. Kanske inte just garn för jag är dålig på att sticka och virka. Skulle vara med mamma isåfall som är en hejare på det! =0)
  Hoppas att du vågar förverkliga din dröm!!
  Trevlig helg!
  Kram!

  SvarSlett
 8. Da drømmer vi om det samme du og jeg! Men jeg tror det er mye større sjangse for at du setter den ut i livet enn at jeg tør gjøre det!!! Drømmen er i allefall fin!! Klem

  SvarSlett
 9. Hei!
  Hørtes ut som en koselig butikk du drømmer om:)
  Jeg startet en butikk med barneklær og gaver/leker til barn, og har nettbutikk ved siden av. Har gått å tenkt på det så lenge, også bare hoppet jeg i det før jul! Bedre å ha gjort det, og om det ikke går, så har en iallefall prøvd,i stedet for at det blir for sent og en angrer på at men ikke gjorde det! Så mitt råd er ;DO IT ;)
  Klem

  SvarSlett
 10. Butikken høres super ut, men er tiden moden nå. Tøffere konkurranse pga tøffere tider.

  Tror beliggenhet har alt å si + vareutvalget og servicen.

  Klem ingunn

  SvarSlett