fredag 29. oktober 2010

Mitt ustylede hjem...!

Nesten alle bilder som vises frem i bloggene er av ryddige, stylede hjem, uten den minste antydning til rot...Men er det virkelig alltid sånn, jeg tør nesten påstå at svaret er NEI!! Selvfølgelig liker vi ikke å vise frem rotet vårt, det er jo mye koseligere å vise frem rene, ryddige kosekroker og spiseplasser! Hos meg er det ryddig sånn omtrent tre timer hver formiddag, og resten av dagen ser det sånn ut....


Lillegutt elsker tog!Pepperkaker, julebrus og nynorskstil...:)


Her er det hvertfall ikke tvil om at det er barn i huset!!:)

Sånn er det altså hos meg, de ryddige bildene lyver jo egentlig litt..))

Hvordan er det hos deg?

God helg!


8 kommentarer:

 1. Så HERLIG å se slike bilder!:))) Når man ser i interiørblogger, føler man seg nesten udugelig som ikke klarer å holde det slik selv. Brettekanter i skapet og skinnende rent.... Atter en gang: HERLIGE bilder!

  Ønsker deg en fortreffelig helg!:)

  SvarSlett
 2. Supert at ikke alle er supersupre. Vi må tåle litt frynser i kanten av og til. Selvfølgelig er det koselig om det er strøkent noen øyeblikk, men så skal det se ut som det bor folk der. Begge deler er egentlig en fornøyelse.

  Tusen takk til deg for et realitetsfremmende innlegg, og god helg til deg og dine.

  SvarSlett
 3. hehe. godt å se at det er sånn hos fler:) Vi har det for det meste veldig ryddig men rommet til lillemor er bombandert. Hun bruker rommet sitt til leking da- hvis ikke er det nok stua som hadde fått gjennomgå :) OG soverommet vårt bruker og bli litt stappet av klær til tider... men det sier vi ikke så høyt :P

  SvarSlett
 4. Du har nok omtrent akkurat som alle oss andre: et levende hjem med rot og hybelkaniner og skittentøy og oppvask.... Du er bare litt modigere enn oss andre! Du tør vise det fram på bloggen. Go girl!!! ;))

  God helg!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 5. Hi hi, endelig en som viser det frem. Er så enig med June. En blir jo litt lurt av bilder som blir tatt og som jeg selv og har tatt når huset er ryddig (en kort stund). En kan jo få prestasjonsangst av mindre.

  La forresten merke til lampen din på det øverste bildet, en av mine favoritter og er på ønskelisten.

  Ha en strålandes fredagskveld i godstolen :-))

  SvarSlett
 6. Så sant så sant. Ligger stort sett å flyter her å :) Men man ser da at det bor folk her.

  Good helg.

  SvarSlett
 7. Synes det ser kjempekosleig ut hos dere, virkelig!!
  klem og god helg♥

  SvarSlett
 8. Synes ikke dette var rot - det er liv!!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett