mandag 11. oktober 2010

OM JUL OG MARSIPANPØLSER..

Jeg leste artikkelen til Emmeline i Bolig Pluss denne uka, og det er jo som hun skriver. Vi bloggejenter ser hele tiden frem til neste årstid! Nå er det jula vi venter på , men rekker vi å nyte alt det andre som kommer i mellom?? Jeg må jo innrømme at det har dukket opp et par juletanker hos meg også, og i går lot jeg meg nesten friste av en jule-marsipanpølse hos Narvesen..Nå er det vel ikke lenge før Plantasjen bytter ut hagemøblene med julepynten, og reklame på reklame fyller postkassa med julegavetips.Misforstå meg rett, jeg elsker jul, men jeg velger å nyte høsten litt til. Men om marsipanpølsa hos Narvesen får ligge i fred, det kjenner jeg meg selv for godt til å vite, at det får den ikke!!

Ha en super høstkveld alle sammen!

Klem


7 kommentarer:

 1. Sjokolade er godt til kaffen;-)) MMMM
  KK skal handles inn;-)
  Ha ei fin ny uke med mye sjokolade!

  SvarSlett
 2. Godt å høre noen som har samme tankene som meg. La oss virkelig nyte høsten og ønske jula velkommen til advent. Ønsker deg en flott høstdag.

  SvarSlett
 3. Helt enig! Virker som alle blogger om jul no, hopper fra sommer til jul :D Eg har lyst å ha litt høst først! er redd for å bli lei av jula lenge før den har begynt... Tenkte å plukke inn litt rognebær og høstblader og lage litt motvekt til alle juleinnlegga som finns rundtom :D Ha ein fiin dag! Hilsen Grete :)

  SvarSlett
 4. Ingen juleprodukt på meg heller! -bortsett frå at eg handlar julegåver☺
  Altfor tidleg!
  Og ikkje glede eg meg so veldig til jul i år heller-kun fordi det betyr at det neeeesten er slutt på permisjonen min :(
  Men vanlegvis er eg veldig glad i jula also☺

  Hausten er ei fin tid-eg nyter den☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 5. Det er helt greit å spise marsipan året rundt, men jeg skulle ønske at den bare het "julemarsipan" i desember. Og at julegatene var tent fra 1.søndag i advent, og at julebordene ble holdt rundt juletider og ikke i oktober! Tenk så mye mer stas det ble med jula da, dere!

  SvarSlett
 6. Hvis man tenker på at jula egentlig kun varer i tre dager, er det altfor tidlig å være i marsipanmodus! ;-)

  SvarSlett
 7. :) he-he! Marsipan er no veldig godt då? For meg startar julestyret første desember. Sånn er det med den saken ;) Men gåvene byrjar eg snat på, hatar å stresse rundt i desember, og kjøpe ting som egentlig er for dyre.

  Kos deg med oktober!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett