tirsdag 12. oktober 2010

Pall som sofa??

I et interiørblad jeg leste nylig, så jeg en tre-pall som var laget som en sofa. Den hadde fått fire "trilleben", og masse deilige puter. På bildet så den helt super ut, men hvordan fungerer den egentlig i praksis mon tro?? Jeg
har tenkt til å ha den på rommet til datteren min, hvor ungdommer baser og maser og roter....tror ikke putene hadde holdt seg på plass mer en toppen to minutter:) Er det noen av dere der ute som har en pall-sofa der hjemme, og funker den??Fant også et bilde av et tøft sofabord, kanskje en ide` det også!?


Synes det er gøy å lage gull av gråstein, billig blir det også!!

Stor klem

4 kommentarer:

 1. Kanskje du kan ha ei madrass oppå pallen? Som ligg i ro...og masse puter oppå den igjen. Kanskje det går å bruke borrelås som du festar på pallen og i putene/madrassa??
  Pall er in-og det er veldig tøft☺ Håpe du får det til☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Hei!!!

  Enig med Marny Alice. Hvorfor ikke en madrass.
  Vi lurer faktisk på det samme.

  Ha en fin dag videre!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 3. Hei og hopp.
  Jeg googlet julestrømpe og da kom bloggen din opp med en nydelig julestrømpe fra i fjor.

  Når det gjelder pallesofa så vil det beste være en tynn plate oppå, så en madrass over. Denne trekker du med stoff og stifter under pallen. Eller du fester borelås på treverket og på den eventuelle stoffputen du syr. Da kan du ta av stoffet og vaske det. Ser for meg madrass med sydde dongeribukser......litt i dongerimodus her he he. Eller du kan sy hemper på puten og knytefast den fast. Masse muligheter. Spør du meg så bobler jeg over :)

  Lykke til.
  Må følge med nå for å se hva du får ut at dette :)

  Kos å besøke deg.

  Tudelu
  Randi

  SvarSlett
 4. Dumpa tilfeldigvis borti bloggen din,
  og måtte bare kommentere det UTROLIG kule bordet!!
  Lenge leve gull av gråstein :)

  SvarSlett