torsdag 10. mars 2011

London calling!

Om en uke reiser vi til London! Jeg har aldri vært der før, og gleder meg veldig til å oppleve denne storbyen. Vi skal selvfølgelig innom de "obligatoriske" attraksjonene, men jeg vil også veldig gjerne få med meg så mange interiørbutikker jeg kan..og da trenger jeg litt hjelp!!
Det er sikkert mange av dere der ute som har vært i London, og alle tips angående fristende interiørbutikker mottas med stor takk!! Det er jo litt enklere om man har et navn på en butikk eller et gatenavn så man  kan spørre seg frem:)
Vi skal bo rett ved Hyde Park og Notting Hill, det ser helt nydelig ut der, åååå som jeg gleder meg!;)


På denne tiden er det forhåpentligvis litt vår i England, og jeg satser på å la boblekåpa henge igjen hjemme...

Så, har dere noen spennende tips om steder jeg bare besøke, så kom med dem!:)

Klem Camilla

3 kommentarer:

 1. Så flotte farger på de husene! Tipper du skal til Cath Kidston når du skal til London. :) Mye flott der.

  Tusen takk for den hyggelige kommentaren du ga meg tidligere i dag. :)

  SvarSlett
 2. Heldige heldige deg:)
  Ønsker deg en god tur til fantastiske London, kose deg masse og shop til you drop;)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Helig du er : ) Vi var der for 1 mnd siden og det var fantastisk!! Fikk med oss "alle" (tvilsomt) de mest kjente attraksjonene, og hadde en hærlig langhelg. Tiden gikk så alt for fort!! Var 12 varmegrader når vi var der, men litt vind...sikkert enda varmere nå : ) I Oxford street fant jeg ingen interiørbutikker, men hører de skal ligge i enden av gaten. Eneste jeg fant var H&M HOME butikken : ) Veldig mye fint!! Anbefaler å ta med gode sko og veldig stor koffert. Jeg og mannen delte en koffert...noe som ble for lite så klart....De er dessuten streng på flyplassen om kofferten veier for mye...Så greit å bestille nok kolli før man drar! Ellers var vi en kjapp tur i Notting Hill- dit skal jeg tilbake!! Er vistnok mange interiørbutikker der, men vi var ikke på en eneste butikk akkurat der...
  Goooo tur : )
  Klem Tove

  SvarSlett