tirsdag 6. september 2011

Bloggtittelskifte??

Da bloggen min ble født en aprildag i 2009, var det den romantiske stilen som rådet hos meg. Derav navnet Camillas romantiske hjem. Med årene har blonder, små-nips og monogram blitt mer og mer fraværende, stilen min har blitt mer meg, en blanding av ting jeg liker uavhengig av trender. Selvfølgelig påvirkes jeg av interiørblader, nyheter og blogger, men jeg føler jeg har funnet en stil jeg trives med og som ikke er som et speilbilde av en Bohus-katalog. Så derfor tenkte jeg, kanskje ikke Camillas romantiske hjem passer som bloggtittel lenger? Tittelen skal vel gjenspeile eieren og hjemmet til bloggeren? Men, det er som jeg tenker og føler om mange av dere der ute, tittelen er liksom bloggen uansett om stilen forandrer seg, er dere ikke enig?Så derfor får nok tittelen råde litt til, håper dere liker dere her inne uansett om Camillas romantiske hjem ikke er så veldig romantisk lenger...;)


Stolene er nye og er kjøpt hos den engelske nettbutikken http://www.cultfurniture.com/. Her selger de reproduksjoner av kjente designmerker, og stolene er helt identiske med originalene. Prisen er en tredjedel av det de originale koster, og er du ikke så nøye på om du har en original eller en kopi, kan du gjøre et kupp her!!

Tusen takk for tilbakemeldinger i forrige innlegg angående lysestaken! Jeg endte opp med å levere den tilbake, den ble litt for spesiell:)

Ha en super tirsdag!!

Smil og klem

Camilla

4 kommentarer:

 1. Heia. Har tenkt litt på det samme, men bloggnavnet mitt er så corny allikevell at det kan romme det meste hi hi. Men i utgangspunktet var det puffer og stoler jeg holdt på med mest. De som har fulgt deg lenge tenker vel ikke så mye over navnet. Og romantisk er jo så mangt. Det er du som bestemmer hva romantisk er for deg. Trenger ikke bare være blonder og nips det.
  Gjett om jeg skal inn på den nettbutikken. Merke eller ikke merker bryr jeg meg ikke noe om så lenge jeg synes tingen er fin.
  Jeg synes lysestaken under er kjempefin, men den krever mye rom og plass for ikke å virke for stor. Kul da.
  Ha en toppers dag videre.
  Randi

  SvarSlett
 2. Synes du skal beholde navnet ditt jeg. Det er liksom litt innarbeidet, og som Randi skriver; det er du som bestemmer hva som er romantisk for deg! Supert tips med den nettbutikken. For meg er det helt uaktuelt å bruke flerfoldige tusener bare for å få en original, så dette er midt i blinken for meg:) Lysestaken var stilig, men du må ha plass ja! Ha en fin dag:) Klem

  SvarSlett
 3. Slik er det hos meg også..mye av det mest romantiske er fjernet etter at romantikken har rådet i hjemme i mange år ;)
  De som "kjenner" deg og bloggen din vet jo hva som er deg!

  Kjempefin blogg du har, og peeeene stoler!!

  SvarSlett
 4. ...letter for meg, skal ikke ha flere barn:-)
  Klem♥

  SvarSlett