tirsdag 27. september 2011

Nye lykter i "sauegarn"!

Uff...nå begynner dere vel nesten å bli lei av alle disse strikke-påfunnene mine...?? Håper ikke det, for her kommer ett til;) Dale har kommet med høstens kuleste nyhet på garn-fronten! Et garn i mykeste alpakka som ser ut som sauepels...I LOVE IT!! Jeg har strikket pute, lykter og nå pledd i dette garnet, og det er bare sååå deilig!


Jeg får daglig mail fra dere med rosende ord og spørsmål angående strikkeprosjektene mine, og det setter jeg så utrolig stor pris på!! Jeg deler gjerne oppskrifter og gir råd etter beste evne, så bare fortsett å sende mail!!:)

Strålende høstdag til alle!!

Klem

3 kommentarer:

 1. Jeg går IKKE lei, så fortsett gjerne å del dine ideer og prosjekter med oss!

  Her går husets datter i 10 klasse, og er det et fag jeg kan hjelpe til i, så er det Kunst og håndtverk. Da trengs det små, enkle, men inspirerende prosjekter, så hun skal strikke pute og "lykter" i høstferien ;-)

  Jeg forsøker å lure mange teknikker inn i de enkleste prosjekter, så det blir nok både heklet og filtet pynt + litt perler og broderier ;-)

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Alltid gøy å se strikkepåfunnene dine :-) Disse lyktene var råkule.

  HA en fin dag!

  SvarSlett
 3. Kjempefine!!
  Det garnet var lekkert ja, skulle gjerne hatt ei slik pute ♥ Jeg kan jo IKKE strikke, men har funnet ymse strikkeideer likevel, hihi... ikke like fine som dine da, men... kommer innlegg om de snart;)

  Ha en finfin dag!

  Klem line

  SvarSlett