torsdag 24. september 2009

Litt farge i tilværelsen...

Jeg elsker jo som kjent hvitt, men av og til kunne jeg tenke meg å spe på med litt farger, særlig nå på høsten. Jeg synes brunfarger i forskjellige toner er både lekkert og varmt, og hadde jeg hatt en hytte, skulle jeg innredet stuen akkurat som på dette bildet fra Bohus. Lekkert med jordfarger også, men hjemme hos meg forblir det nok hvitt i en laaaang stund til;-)Ønsker alle en koselig høstkveld!!Klem3 kommentarer:

 1. vet du hva, akkurat det satt jeg å tenkte da jeg så i katalogen. Tenk så lekkert å hatt det slik på den hytta jeg ikke har....)
  Skikkelig lunt og koselig:)

  Ha en fin torsdagskveld:)

  Anette

  SvarSlett
 2. Hehe.akkurat det bildet stoppet jeg litt ekstra opp ved også. Har jo en ganske lik sofa (uten skinn delen) nå, men tenkte at den hadde vært kul i kjellerstua vår. Jeg har fått veldig sansen for hvitt nå, men er fortsatt også veldig glad i "natur/jord" farger. Passer lissom ikke med bare hvitt hos oss da i har to sort langhåra bamser og en liten korthåret på fire bein:P Men ELSKER den hel hvite stilen hos andre! Veldig elegant:)

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 3. MÅTTE bare kommentere på dette innlegget!! :)
  Jeg har drømt om det bildet der ei stund nå. ;) Har sååå lyst på den sofaen. Prøver å overtale mannen min til å ha to sofagrupper i stuen, hehe! Hadde passet perfekt her hjemme hos meg. Har allerede møbler i bruntoner. :)

  SvarSlett