torsdag 4. juni 2009

Drømmestol og nytt Magasin fra Jeanne d`Arc Living

I dag er en ordentlig "slappe-av-dag" for meg. Minsten er i barnehagen, eldstejenta hos pappaen sin og jeg har fri!!! Vasket huset gjorde jeg i går, alt tøyet er brettet, og da er det fritt frem for å plassere seg i godstolen i lysthuset, og bli der noen timer...jeg har planer om å titte litt i den nye utgaven av magasinet fra Jeanne darc. Ja, for det er på lager nå, jenter, og det kan anbefales på det varmeste!!! Tittet så vidt gjennom det i går, og jentene bak bladet skuffer ikke denne gangen heller, så løp og kjøp!! Magasinet får du kjøpt i nettbutikken min http://www.romantiskehjem.no/.Når det gjelder godstol, så ønsker jeg meg stolen Jasmin fra Slettvold. Den er passe romantisk, nostalgisk og moderne, og den ser vanvittig komfortabel ut!!!! Vil ha, skal ha sier nå jeg:-) Den står hvertfall på bursdagsønskelisten min...så får vi se:-)Foto:Slettvold


Ønsker alle en flott dag! Klem8 kommentarer:

 1. Hei du!

  Tusen takk for nyttig tips ang hyllen min! Har faktisk tenkt på sånn skyblå som du foreslår, så det er mulig det blir det!

  Stolen fra slettvold ser bare helt fantastisk ut! Setter den opp på ønskelisten min jeg og;) den begynner forøvrig å bli veeeeeldig laaaang!!

  Ha en fortsatt trivelig dag!

  SvarSlett
 2. Kose deg i lysthuset;)
  God helg fra Maja

  SvarSlett
 3. Deilig dag i lystguset tenker jeg:-) Enig, den stolen er fin og ser veldig god ut!!! Og huset ble jo knallfint!!!! Så mye finere med hvitt, ja!!!:-)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 4. Alle fortjener en sånn dag innimellom,håper du har kost deg skikkelig!! Stor klem

  SvarSlett
 5. Hørtes kjempekos ut å slappe av i lysthuset med et interiørblad!!! Håper du fikk kost deg masse! Stolen var bare lekker!!!!
  klem fra Lunalu

  SvarSlett
 6. Ååå, hørtes ut som en kjempeherlig dag! Drømme drømme....:)
  Ha en super helg!

  SvarSlett
 7. Heia.
  Så deilig å være ferdig med helgevasken allerede. Tusen takk for pakke som kom i posten i dag. Helt perfekt. Tror jeg må vaske i morgen så jeg får testet det nye vaskemidlet:-) Lyset skal tennes når jeg koser meg i sofaen i morgen kveld:-)
  Lager et innlegg om det på bloggen i morgen tenker jeg.

  God helg til deg og dine.

  Klem
  Ps. Legger deg til på blogglista mi jeg. Håper det er ok:-)

  SvarSlett
 8. Lekker stol ja! har siklet på denne selv, og satser på at jeg nå kan finne en plassering til den i nyhuset! Skal følge bloggen din!:)

  SvarSlett