tirsdag 9. juni 2009

Romantiske Gøteborg!

Vi er så heldige...(:-)) å bo nær Sverige, og vi tar turen til Gøteborg flere ganger i året. Jeg elsker den byen, den har nemlig alt!! Shopping, utallige interiørbutikker, koselige kafeer, yrende gateliv, gamle, flotte bygninger...listen er lang, her er det noe for alle tør jeg påstå!
Til helgen reiser vi med begge barna på kombinert shopping og kosetur-jentene tar den obligatoriske handlerunden, mens gutta sløver i parken. Trädgårdsforeningen har en fantastisk park midt i sentrum av byen, her finnes mange hundre rosesorter, og en kafe har gjemt seg mellom alle rosebuskene...her får du kjøpt kaffe og hjemmebakt pai med sesongens bær, mmm, kan nesten ikke vente:-)
Nytt av året er at man kan gifte seg i denne parken, det er visstnok laaaange ventelister...Stedet under heter bröllopsplatsen.

Foto:Trädgårdsforeningen

I Rosariet finnes et utall med rosesorter, her kan man også få kjøpt med seg roser hjem.Ta en titt innom hjemmesiden til Trädgårdsforeningen, www.tradgardsforeningen.se, og sjekk ut alt du kan oppleve der-det er virkelig verdt et besøk!

Klem

2 kommentarer:

  1. JA, Gøteborg er en herlig by! KOs dere masse ! Hege

    SvarSlett
  2. Kos dere helmax, Sverige er et flott ferieland, vi skal en uke til Koster i sommer, gleder meg! Vis oss det du kjøper, da:-)

    Klem, Marianne

    SvarSlett