torsdag 11. juni 2009

Hvitt på hjernen...??

Vi har et huskestativ i hagen som har stått der siden datteren min var liten, altså i over åtte år...Det er rødt, blått og gult, med falmede, gule husker, altså ikke særlig lekkert...! Sønnen min har fortsatt glede av det, så jeg får meg ikke til å kaste det, men i går kveld fikk jeg en lur ide. "Hva med å spraylakke stativet hvitt??", sa jeg til min kjære. "Da hadde det passet inn i hagen, og kanskje til og med blitt fint å se på?" Jeg fikk et tørt svar tilbake at jeg hadde hvitt på hjernen, og at han faktisk ikke gadd å bruke tid eller penger på å pusse opp et gammelt huskestativ som snart skulle kasseres likevel...Men, har jeg bestemt meg for noe, så blir det som regel sånn, huska blir nok hvit den...!!:-)Jeg må bare vise dere denne stolen jeg kjøpte på Kid interiør, ja, dere leste riktig!! Denne butikken har faktisk begynt å ta inn ting som fenger øyet-jeg bare elsker fargen, dekoren og fasongen. Akkurat som på en fransk utekafe'.Jeg har plassert den ved inngangen til lageret til nettbutikken min. Og med en gammel, sliten krakk som jeg malte hvit, og en kasse med blomster, ble det riktig så trivelig:-)
Foto:Camillas romantiske hjem
Ha en herlig torsdag alle sammen!
Klem

8 kommentarer:

 1. Hehe, jeg tror nok helt sikkert at huska blir hvit ja! Vi er vel litt sånn vi damer, at når vi har fått for oss noe, så blir det som regel sånn:)
  Stolen (fra Kid(!?))var kjempesøt!!
  Ha en fortsatt fin dag:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Hehe, kult om huska blit hvit :) den blir jo da som ny! herlig :) tror nok de fleste bloggdamene er forhekset med ett hvitt støv på hjernen!

  Stolen var kjempefin! Kid har virkelig kommet seg :)

  fin blogg du har, tror ikke jeg har vært innom deg før - tar gjerne turen igjen :)

  klem

  SvarSlett
 3. Huska blir nok hvit ja...hehehe
  Den stolen var rålekker!!
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 4. god idè hehe!!

  Kjenner til det med de kommentarene ja hehe....jeg malte stuebordet istad.... :Kan mi ikje ha NOE brunt lenger !! var kommentaren jeg fikk hehe....


  Spray i vei du er sikekr på det blir bra!! :))))

  Såååå fin stol på kid da!! Ja jeg har sett de andre tingene i serien og jeg syns de var kjempefine!! :)

  SvarSlett
 5. Det blir spennende å se hvordan stativet blir!
  Imponert over KID jeg også, nesten så jeg må ta meg en tur innom når jeg får lønn! Var innom forri helg, men da var det ikke noe å handle for! :P

  SvarSlett
 6. Hehe, det blir du nok soms tår hvitsprayet i Oslo i sommer:-) (mitt innlegg fra igår:-)) Så smart, gleder emg til å se, håper det går fint!! Nydelig stol, og ikke minst husfarge, da!!:-)

  Klem, M

  SvarSlett
 7. Du, hver gang jeg sender inn en kommentar til deg, får jeg mail delevery tilbake... Er det bare meg? Det er kun på din blogg det skjer. Jeg sletter den bare,ser jo at kommentaren er kommet med. Bare litt merkelig;-)

  Klem fra M

  SvarSlett
 8. Elsker spraymaling- he he!
  Kjempekoselig lite stilleben du har laget:-)
  Ha en fin helg, klem Hege.
  Ps! Kjøpte den gul/hvite magnet -tavlen hos deg...- den er ikke guuul lenger, fnis..!
  KLARTE ikke å la være:-)

  SvarSlett