lørdag 17. oktober 2009

"Bli ny-dag" for kjøkkenhylla!

Helg betyr rengjøring for meg, og etter støvtørking og vasking, ble det litt ommøblering både her og der. Kjøkkenhylla fikk ny drakt, etter et besøk på Dorothea på Mosseporten. Synes de slitte klypene på ståltråd var såå sjarmerende. så de måtte bli med meg hjem:-) Fant også frem et par av Greengate-muggene mine, og i kombinasjon med et norgesglass, og et bilde i gammel look av engleguttene mine, ble hylla riktig så flott! Ikke alltid så mye som skal til, skal si helge-rengjøringen kan gi inspirasjon til å trylle litt i interiøret:-)

Ha en flott søndag da, jenter!

Klem

5 kommentarer:

 1. Så mye fint:) Var selv på Mosseporten på lørdag, så disse klypene..de er kjempeflotte, nå angrer jeg på at de ikke ble med meg hjem også:P hehe.. Ha en fortsatt fin søndag:)

  SvarSlett
 2. Så pent det ble! Helgevask og handletur kan avstedkomme masse energi ;-) Var selv på Mosseporten lørdag, men jeg var på jakt etter teboks og så ikke en eneste klype, men... de er veldig dekorative slik du har dandert dem :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig det ble! Herlig høstlig! :)

  SvarSlett
 4. Kjempe søte de klypene, jeg kjøpte med meg ett par hjem her om dagen, har ikke rekket å funnet noe sted til dem enda men.. Ellers ble det kjempe fint.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 5. Så koselig den ble!! Nydelig ting du har altså!! Den butikken er bare herlig. Stoppa der engang etter en ikea tur for å gi snuppa en hvil fra kjøringa.. Hun var rimelig grinete da så fikk ikke sett så mye, men skal absolutt tilbake dit;D

  SvarSlett