tirsdag 20. oktober 2009

Blogging-glede eller plikt?

Jeg leser stadig innlegg fra jenter som nesten føler det som en plikt å legge inn et innlegg hver dag. Som gradvis mister gleden av å blogge, og har dårlig samvittighet hvis man ikke kommenterer hos de som er innom. Hvorfor blir det slik? Er man fersk blogger får man nesten ikke nok, man kommenterer og produserer innlegg så tastaturet går varmt. Jeg har også vært der, både på den ene og andre siden av skalaen. Gira og lei, om hverandre. Jeg tror det er likt hos de fleste, det går opp og ned. Jeg har mine faste blogger jeg er innom, og selv om jeg ikke alltid kommenterer, leser jeg, og inspireres gang på gang av alle de flotte bloggene der ute. Jeg blir ydmyk av at over 150 jenter vil følge akkurat min blogg, tar seg tid til å lese hva jeg har på hjertet..Så jenter, jeg tror ikke vi skal ha dårlig samvittighet for hva som gjøres og ikke gjøres i bloggeverdenen-vi bekymrer oss nok altfor mye som det er fra før, tror dere ikke??


Ønsker dere en flott dag-med eller uten blogging;-)


14 kommentarer:

 1. Helt enig, trenger ikke alltid legg kommentar, men det betyr ikke at det ikke blir sett. Blogging kan være ganske tidkrevende, jeg for min del lager gjerne innlegg og publiserer dem en annen gang. Man skal ha tid til mye annet og.
  Klem Kristin.

  SvarSlett
 2. Kan bli lei blogging? Man får jo så mye mye mer tilbake av inspirasjon fra herlige mennesker:)

  SvarSlett
 3. Helt enig :) Vi må blogge hvis vi har lyst og ta en pause når det blir for mye tror jeg. Plutselig blir man opphengt i kommentarer og lesere og følgere og kanskje det kan føles litt konkurransepreget? At man må ha gode innlegg fordi man har noen som følger med. Typisk oss damer :)
  Denne bloggen var fin, jeg legger meg som følger (og ikke føl det som et press om å ha gode innlegg, hi,hi)

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg :)
  Blogging skal være moro...

  Ha en fin dag
  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Bra skreve! En føler det jo slik innimellom , men det skal vere gøy. Viss ikke får en ta en pause.
  Er selv en ganske trofast leser av dei bloggene (inkludert din) som ligger i blogglista mi. Men skriver ikkje alltid kommentarer for det.
  Ønsker deg alt godt.
  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 6. Veldig bra skrevet og sant er det. Det er nok av bekymringer i hverdagen ellers om man ikke skal bekymre seg for om bloggen er bra nok, skrive bra nok innlegg osv... Men jeg skjønner tankene, jeg er nok en av bekymrerne.

  Det er ikke rart at 150jenter følger bloggen din, du skriver godt og lager flotte inspirerende innlegg, så tusen takk =)

  Ønsker deg en fin dag videre!

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 7. Er enig med deg. Dette skal jo være gøy, og dersom det føles som en plikt bør en ta seg en liten pause. Jeg legger igjen kommentarer dersom det er noe spesielt, av og til kommenterer jeg mer enn andre dager. Men det er jo koselig at en ser at bloggen er besøkt da!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Jeg kunne ikke vært mer enig!
  Men det ligger vel i jenters natur å være bekymret, så at vi drar med oss bekymringene inn i blogglandia er vel ikke overraskende ;)
  Vi får lære oss å ta litt lettere på ting, alle sammen!

  Ha en nydelig dag!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 9. Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil e nossa luta contra o comunismo. Abração

  SvarSlett
 10. Så bra sagt. Det er heilt sant! Ein skal ikkje føle ein må skrive heller, då er det betre å ta nokre dagar eller veker pause, og så heller få litt meir inspirasjon igjen seinare..:)

  SvarSlett
 11. Hei Camilla
  Jeg er er enig med deg...det går opp og ned med blogging, men for meg gir det mange flere gleder enn sorger. Jeg er også ydmyk og taknemlig for alle de herlige jentene som besøker min blogg og som lar meg få et glimt inn i deres verden.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 12. Det går nok opp og ned med alle. I hvertfall med meg ;)

  SvarSlett
 13. For et hærlig innlegg :)
  Sånn er det jo, har vi ikke dårlig samvittighet for det ene, så er det det andre :S
  Nei, la oss heller prøve å glede oss over det vi får til, og de som besøker bloggen vår, enten det er få eller mange :)
  Ha en fin dag

  SvarSlett