tirsdag 6. oktober 2009

Pletter i luften..

Den grønne planten "pletter i luften" er vanskelig å holde liv i. Ikke skal den tørke ut, og ikke skal den ha for mye vann. Men, den er så vakker at jeg måtte skaffe meg et eksemplar.Og jammen har jeg ikke fått det til, den stortrives hos meg, og blir bare større og større! Jeg har plassert den på toppen av et hvitt tallerkenstativ, kjempedekorativt!!
En innholdsrik dag ønskes dere alle!!

11 kommentarer:

 1. Kjempe lekkert, skal være enig at den gjorde seg helt perfekt oppe på stativet der. Å så flink du er som får den til å trives!

  Har gitt disse plettene en sjanse jeg å,meeeen uten særlig godt resultat..hehe... men til mitt forsvar så var det i sommer, med høy temperatur... kanskje det er litt lettere nå på høsten;) Lyst til å gi den et nytt forsøk i allefall!

  Ha en fin dag!

  Anette

  SvarSlett
 2. Å så lekkert. Ønsker meg så ille en slik plante selv, men visste ikke at de var vanskelige å holde liv i.. Hmm kanskje ikke vits i allikevel:P For her bruker stortsett alt å visne før de kommer inn porten.. til og med de enkleste grønnplanter dreper jeg:( får kanksje prøver hvertfall:D HA en fin dag!!

  SvarSlett
 3. Nydelig....
  Jeg dreper dem jeg og, glemmer å vanne dem ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Pletter i luften er nydelig! Har så lyst på - men dreper det meste. Kanskje ikkje pletter i luften er det smartaste å skaffe seg då?

  God tirsdag!

  Klem

  SvarSlett
 5. Kjempe flott den var, har tenkt litt selv på den planten. Men jeg liker best de som ska ha lite vann, de funker bedre hos meg. Men nå ska jeg jammen meg prøve meg, den var så lekker hos deg.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 6. Så stilig det var!! Kjempelurt å ha den oppå tallerkenhylle! :D

  SvarSlett
 7. Nydelig nydelig,Camilla!! Vanner de annehver dag,går greit:-)
  klem i regnet

  SvarSlett
 8. Ja, det ble kjempenydelig de stativene er så søte, det blir nok et slikt her også en gang... :P

  SvarSlett
 9. Lucky you.. :) Den var kjempe fin! Jeg hadde min en god stund egentlig, men den bare døde sakte men sikkert ut for meg til slutt.. Sånn går det når man har ikke-grønne-fingre! :)

  SvarSlett
 10. Flott plante med en perfektplassering hos deg!
  Min erfaring er at noen planter får man til og andre ikke..Innbiller meg at det kommer ann på produsenten, men kanskje er det like mye eieren;)

  SvarSlett
 11. Den var jo lekker, sånn vil jeg og ha, men de er bare det å passe godt på den da hehe:-) Ha en fin dag..:-)

  SvarSlett