mandag 5. oktober 2009

Lekre sorte gulv!

Jeg har selv hvitmalte gulv i huset, men ta en titt på disse lekre sorte gulvene...Får nesten lyst til å gjøre et stilbytte..;-) Bildene er fra Tine K Home.Ha en flott dag da dere!!

8 kommentarer:

 1. Flott er det jo, men hvordan er det å holde, tro??
  Har selv sorte glaserte fliser i gang og de er veldig lette ¨holde. Men har Grå/sorte matte fliser på badene og de synes jeg en ser mer støv på.. Kommer kanskje litt an på materialet.. Men altså, sort er stilig.

  SvarSlett
 2. Det er absolutt flott med kontraster! Selv synes jeg hvite vegger, hvite møbler, hvite gulv... gjør meg helt snøblind, så dette var pent. Hvor mye støvet vises er jo en annen sak. Mørke gulv er som kjent "støvsamlere"

  SvarSlett
 3. Sorte gulv er kjempe stilig. Prøver å overtale min kjære til en stilforandring her, men han er skeptisk. Jeg vil ha hvitt eller sort, men jeg skjønner at det er en skummel ide for en stakkars mann.. :)

  SvarSlett
 4. Väldigt läckra svarta golv! Vet inte om jag skulle vilja ha det själv men snyggt var det så som de visas.
  Kram!

  SvarSlett
 5. Ja det var lekkert...det er flott med kontraster..og det er sant at en blir nesten snøblind i alt det hvite...jeg leste her for litt siden at det var så hvitt at de fant ikke døren ut:)
  ha en koselig kveld
  klemmer edda

  SvarSlett
 6. Jätteläckra golv. Skulle kunna tänka mig sådana själv!!! Undrar bara om dammråttorna syns mer mot svart.....????
  Kram,
  Petra

  SvarSlett
 7. Å så pent!! Det hadde vert noko det!! Er så lei av våre vanlege, lysebrune golv heime... Men han vil ikkje gjere noko med det.. Men når vi skal bygge hus, dåååå skal eg stå på mitt!! ;) Men så var det det då, vil eg ha svarte ELLER kvite golv?!;)

  SvarSlett
 8. Otroligt läckert med mörkt golv - vi hade mörkbrunt - nästintill svart förut. Det stora minuset var att man såg minsta lilla støv...Hehe...
  Ha en fin dag!
  Kramar Joy

  SvarSlett