tirsdag 23. november 2010

Lag selv-julegavetips!

Det aller beste med å være en del av blogg-verdenen, er all inspirasjon og gode tips jeg får!! Jeg kan sitte i timesvis og bare suge til meg ideer...I går kom jeg over en helt fantastisk blogg, kjerstis lykke. Hun har lykkes med å skape en blogg som virkelig fenger, med tips til selvlagede møbler, matoppskrifter og masse nydelige bilder. Besøk henne her.http://www.kjerstislykke.blogspot.com/
Jeg ble inspirert av en av hennes gode ideer, nemlig strikkede koppevarmere! Jeg brukte et mohairgarn jeg hadde liggende, dobbel tråd og pinne 6.


Antallet masker avhenger selvfølgelig av koppen eller glasset du skal bruke den til, men her har jeg lagt opp 35 masker. Strikk så 10 riller (20 omganger rett frem og tilbake). Fell av og sy sammen til en sirkel. Det er en fordel å legge opp litt for få masker enn litt for mange, da koppevarmeren strekker seg ganske mye.

Denne strikker du på 1-2-3, og jeg tør påstå at alle kan klare dette!!:) Prøv deg frem med farger og forskjellige garntyper, dette blir garantert en knall julegave!

Ha en nydelig tirsdag!

Klem Camilla

3 kommentarer:

 1. Kjempefine!!!☺
  Hadde eg bere kunna å strikke...

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. kjempefin!!! sier som M over :) - hadde jeg bare kunne strikke så :) men, har mange i familien som er flinke - så jeg kan jo kanskje ønske meg til jul :)

  koselig at du ville legge deg som følger :) har lagt meg til hos deg jeg også!

  klem Lisa :)

  SvarSlett
 3. kjempefint, det skal jeg jammen prøve jeg som skal på strikkecafe i kveld.
  I natt ble det strikket hals til min datter, hvem kan motstå en 10 årings bedende øyne

  Kos deg resten av dagen og ha en fin kveld

  Klem fra Eli

  SvarSlett