lørdag 2. mai 2009

Hvite møbler

Jeg synes hvite møbler er så utrolig lekkert! De får rommet til å virke romsligere og luftigere, i tillegg til at det gir et rolig inntrykk når man møblerer med hvite møbler. Oliver furniture har kvalitetsmøbler som er både klassiske og stilrene. Ta en titt på de lekre slagbenkene, de søte barnemøblene og det yndige klesstativet-vil ha...!! :-)

Hvem vil ikke ha et sånt barnerom...? Ryddig og pent:-)

Foto. Oliver furniture

7 kommentarer:

 1. Så sommerlige og fine bilder:) Å den til å henge klær på var jo helt nydelig!

  SvarSlett
 2. ja tenk om barnerommet kunne sett sånn ut...det hadde vore ein drøm..men spørs kor enkelt det er å få ei lita jente på 4 1/2 å forstå at mammaen vil ha det rent og pent 24 7 :)

  god helg :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint det er å få til barn nå om dagen.......tenk å hatt en liten jente...sukk....jeg vet ihvertfall hvordan jeg ville ha innredet et barnerom......
  ;)

  SvarSlett
 4. Samme her, elsker hvitt hvitt & hvitt :)
  Flotte bilder du viser
  Ha en super lørdagskveld
  *Siv*

  SvarSlett
 5. takk for herlig inspirasjon. det er så lekkert og delikat med hvitt. elsket den slagbenken, så nå må jeg rett å slett titte litt mer:) Ønskerr deg en nydelig lørdagskveld:)

  SvarSlett
 6. Må si vi er enig om mye! Elsker også hvitt og peoner er min aller fremste favoritt blomst:) Har egen interiørbutikk. Morro å følge bloggen din. Ta gjerne en titt innom bloggen min. Ha en flott søndag!
  Klem.

  SvarSlett
 7. Du må gjerne spørre når den tid kommer:) Har du gutt eller jente? Samtidig vil jeg spørre veldig pent om du kunne hadd link til bloggen min på sia di?
  Vi får forsøke å inspirere hverandre, oss forretningskvinner imellom:)
  Unn Eirin

  SvarSlett