søndag 3. mai 2009

Ny farge på huset!

Vi har tatt den stooore beslutningen om å forandre farge på huset vårt, og jippi!!, det blir hvitt!! Jeg har i to lange år mast, bønnfalt, smisket, argumentert og befalt at vi MÅ male huset, og at det blir myyyye finere i hvit prakt. Og i går ga jammen husbonden seg, og jeg fikk endelig høre de etterlengtede ordene: " Javel, vi maler huset hvitt", med ekstra trykk på hvitt selvfølgelig, bare for å understreke at jeg har mast meg til det. Det er ikke huset vårt på bildet altså, men jeg synes denne fargen er fin.
Foto:Blinkhus

Men så er det jo en jungel der ute av malingstyper, farger og nyanser...jeg hentet et fargekart i går, og valget faller nok på eggehvit. Den heller litt mot krem, jeg synes helt hvitt kan bli litt hardt. Er det noen der ute som har et hus med en lekker hvitfarge, setter jeg STOR pris på om dere kan tipse meg med både navn på fargen, og produsentnavn:-)

Kos dere med søndagen alle sammen:-)

Klem


6 kommentarer:

 1. Vi malte huset vårt i fjor. Jeg valgte å bruke samme fargen som jeg malte det huset jeg eide før. Den er litt mild, ikke helt kritt hvit. Heter Frostrøyk, fra Jotun. Vi brukte malingstypen Optimal, den dekker utrolig godt! Malte ett strøk på okergult, og det skinner ikke gjennom. Skal ta ett strøk til i år eller til neste år.
  Klem.

  SvarSlett
 2. Titter innom igjen jeg:-)
  Produktiv du har vært med innleggene de siste dagene:-)
  Hvite hus er fine, enig med deg. Har hvitt hus selv, men hvis det er ditt hus det røde på høyresiden på bloggen din, så syns jeg det så veldig koselig ut.
  Fortsatt fin søndag til deg. Klem I

  SvarSlett
 3. Hei Camilla!

  For et nydelig hus dere har da! Og jeg har kikket både lenge og vel på dine vakre ting og bilder. Du er kjempe flink og har en skikkelig god smak!

  Ha en fin søndag.
  Hilsen Ljo

  SvarSlett
 4. Hei!
  Den fargen dere velger å male det i er kjempeflott,bedre at det går en liten tanke over i beige for da virker det ikke for hvitt.Lett for at det kan bli en veldig "kald"farge til et hus.Lykke til,og bra du fikk maset deg til det. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Balke gård sa...
  Gratulerer, SÅ bra du fikk viljen din:-) Vi skal også male huset iår, fikk firma til å ta jobben, HØYT, mye skraping etc., så greit å få det gjort av proffe denne gangen. Har hatt hus før jeg har malt selv, altså, og det har gått bra:-) Jeg har hatt Lillesandhvit, det er knallfin hvitfarge!!! Men jeg skal faktsik male det 0500 hvitt denne gangen, synes det gulner så fort likevel... Håper du og jeg blir fornøyde unasett maling:-)

  Klem, Marianne med bloggpause..

  SvarSlett