torsdag 30. april 2009

Peon-gleder

Jeg tror peonene er en av mine yndlingsblomster i hagen! De finnes i utallige farger, fra hvit til mange rosa nyanser. De dufter helt himmelsk, og de egner seg også godt som snittblomster. Jeg er så heldig å få avleggere hver høst av svigermor, og nå begynner jeg å få riktig mange etterhvert. Gleder meg til å vise dere bilder av bedet mitt når de begynner å blomstre:-) Ha en strålende torsdag!!




7 kommentarer:

  1. peon er noe av det vakreste...
    Så heldig du er som har så mange :)
    Klem,Kari

    SvarSlett
  2. Så herlig. Synd de tar så lang tid fra man planter til de begynner å blomsre. Jeg har noen selv - skulle gjerne hatt flere, men jeg er litt utålmodig så jeg planter alltid inn noe som er raskere til å slå seg til ro. Er enig med deg - det er nok en av de aller fineste blomstene ja.

    SvarSlett
  3. Peoner er nydelige blomster, det er en av mine favoritter!:)
    Har en liten utfordring til deg på bloggen min!
    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  4. Å, så flott et bilde!! Enig, men igår skulle jeg kjøpe peoner, men 129.- for 3 stilker er i overkant synes jeg..Får plante et selv tror jeg:-) God dag til deg også, klem fra M:-)

    SvarSlett
  5. lekkert bilde og ja de var skikkelig fine, det fikk jeg virkelig lyst på i i min hage:) Ønsker deg en nydelig torsdag:) nå er det langhelg:) Skal bli herlig:)

    SvarSlett
  6. Virkelig vakkert med peoner, spesielt de lyserøde som du har bilde av her. :)

    SvarSlett
  7. Ja de er så flotte:) Kunne du gi meg noen tips med avleggerne? Min svoger har i sin hage, men vet ikke helt hvordan jeg skal få flyttet de hit til meg:)
    Ha en fin helg;)

    SvarSlett